FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » VIDEO+FOTO Steaua a făcut azi primul antrenament cu noul preparator fizic

Foto: Raed Krishan +10   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2016 12:37

Steaua se află de cinci zile în cantonamentul din Slovenia, însă între timp a rămas fără preparatorul fizic Thomas Neubert.

Noul preparator este Matteo Spatafora (40 de ani), care a făcut astăzi cunoștință cu jucătorii lui Laurențiu Reghecampf. Aceștia au colaborat pentru prima dată în antrenamentul de astăzi, de la ora 13:00, ora României.

Steliștii s-au antrenat în sfârșit pe o vreme mai bună, după două zile de ploi torențiale. Jumătate din ei s-au pregătit cu TRX-ul,  iar ceilalți au făcut alergări.

Spatafora cunoaște foarte bine fotbalul din România, lucrând la mai multe echipe din Liga 1. Acesta a mai activat în trecut la Universitatea Craiova, Rapid, ASA Tg. Mureș și Astra.

În plus, italianul a făcut parte din staff-ul Unirii Urziceni în 2010, când ialomițenii au câștigat campionatul. Atunci, Spatafora a lucrat cu MM Stoica, actualul director sportiv al Stelei.

Steaua va sta în Slovenia până pe 30 iunie, iar pe 3 iulie va pleca în al doilea cantonament, în Olanda.

Echipa lui Reghecampf va avea un amical pe 25 iunie cu o formație din ligile inferioare, iar pe 28 iunie va fi un amical cu Dinamo Zagreb, campioana Croației.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close