FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondenţă din Spania // VIDEO + FOTO Cristi Tănase, primul antrenament sub comanda lui Dică » Colegii îl alintă "Arda Turan"

FOTO: Cristi Preda +10   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 14:36

Cristi Tănase, 30 de ani, cel mai recent transfer al celor de la FCSB, a ajuns în Spania, la Cala de Mijas, și azi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Cristi Tănase a tras tare azi pentru a-l impresiona pe antrenorul Nicolae Dică. Fostul decar al FCSB a fost primit cu glume și aplauze de către colegi.  Mai întâi a făcut streching cu echipa, iar după aceea a alergat singur.

De pe margine, staff-ul stelist, în frunte cu Mihai Stoica și Mache l-au încurajat pe Tănase. Steliștii au făcut valuri când au trecut pe lângă ei și l-au poreclit "Arda Turan", mijlocașul turc plecat de la Barcelona la Istanbul Başakşehir.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează