FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Corespondență GSP » Dică vs Contra: diferențe uriașe între antrenorii de la FCSB și Dinamo

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 09:15

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză amplă din cantonamentele FCSB și Dinamo și o comparație între Nicolae Dică și Cosmin Contra. 

Derby de România din sezonul viitor va fi disputat de doi antrenori total opuşi ca filosofie şi manifestări.

Nicolae Dică, 37 de ani, şi Cosmin Contra, 41 de ani, sunt "generalii" care conduc Steaua şi Dinamo, granzii fotbalului românesc. Gazeta Sporturilor a asistat la şedinţele de pregătire ale celor doi antrenori în stagiile din Slovacia, respectiv Slovenia, și creionează un portret al acestora. 

Dică este apropiat de jucători, glumeşte cu ei, Contra este mai autoritar, cu toate că vine să viziteze grupurile în momentele de relaxare şi încearcă să afle cum se destinde fiecare.

Dică este pe silent, Contra este on fire

La antrenamente, stelistul este un supervizor detaşat, uneori solitar, alteori în tribună, în timp ce membrii staff-ului său se ocupă de echipă. Nicolae se foloseşte de cuvinte puţine în dialogurile cu jucătorii.

"Guriţă", în schimb, e ca un dragon care scapără flăcări. Implicat şi la miuţe, aleargă, stă cu gura pe jucători, intră în ei, îi motivează, îi admonestează, e mult mai energic. La Steaua antrenamentele sunt silenţioase, la Dinamo vibrează.

Cum ar arăta FCSB: Niță - Bălașa, Larie, Momcilovici - Enache, Nedelcu, Pintilii, J. Morais - Budescu, Alibec, Fl. Tănase

Cum ar arăta Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip - Mahlangu, Busuladzici - Hanca, Nistor, Rivaldinho - Nemec

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi întreaga analiză a celor doi antrenori și a modului în care lucrează în cantonamente.

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Iunie 2017, 21:39

Dica e zen..ca oricum nu face el echipa. el e doar pe statul de plata acolo. ..si nici macar cu titulatura de antrenor ca nu are licenta.

1425838917717550
John Milne  •  22 Iunie 2017, 16:37
Postat de iosif_vs pe 22 Iunie 2017, 09:55

Corect. Dispare nemec din primul 11 pentru ca pleaca in germania

Daca ar avea uriasa suma de 50k l-ar aduce pe Peteleu .

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  22 Iunie 2017, 14:38
Postat de gicab pe 22 Iunie 2017, 12:38

Ducă antrenor....?!?!?!?!?

Gica-contra !!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează