FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Corespondență GSP din Brașov » VIDEO + FOTO Edi Iordănescu i-a pus la muncă pe clujeni » Camora l-a comparat cu Petrescu

FOTO: Bogdan Bălaș +10   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2018 15:00

CFR Cluj, campioana României, se află de azi în cantonament la munte, la Brașov, unde clujenii se pregătesc sub comanda noului antrenor, Edward Iordănescu.

Noul tehnician i-a luat tare pe jucători, iar pentru moment pune accentul pe pregătirea fizică, lipsind jocul cu mingea. Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a vorbit despre sezonul viitor și lupta la titlu.

"Trebuie să învățăm repede de la Edi pentru că începe noul sezon. E prea devreme să facem comparații între el și Dan Petrescu. Ambii sunt la fel de serioși și profesioniști. Știm că ne va fi greu să ajungem în grupele Champions League, dar cu noroc și muncă poate reușim. Primul obiectiv este Champions League, apoi Europa League. Eu nu vreau să plec de la Cluj pentru 4-5.000 de euro în plus. Doar dacă vine o ofertă extraordinară.

Oricine i-ar dori pe Budescu. Eu l-aș vrea pe Teixeira, iar dacă aș mai alege, Mitriță sau Băluță.Cred că în lupta la titlu vom fi noi, FCSB și Craiova. Eu mi-aș dori și Dinamo, din tot sufletul. Are suporteri extraordinari. E bine pentru noi să se bată la titlu", a declarat Mario Camora.

La antrenament a participat și atacantul francez Billel Omrani, dorit de FCSB și aflat în litigiu cu șefii echipei din caua semnăturii de pe contract, care stipulează o clauză de 2 milioane de euro. Totuși, jucătorul de 24 de ani a părut fericit la antrenament și a glumit cu colegii săi, în special cu Hoban și Djokovic.

Clujenii vor juca pe 26 iunie un meci amical cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  18 Iunie 2018, 17:58

Iordanescu este un antrenor bun, insa este prea defensiv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează