FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Corespondență GSP din Spania // FOTO Cantonamentul românilor - paradisul fițelor » Cu mașinile din parcare plătești salariile restante de la Dinamo! :D

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 18:43

FCSB, Dinamo, Gaz Metan și Hermannstadt se vor pregăti lângă kilometrul zero al exclusivismului din Marbella, Spania.

O după-amiază senină de iarnă, 18 grade Celsius, soare, plajă, briză, puhoi de yahturi, oameni îmbrăcați ca scoși din magazinele de fițe, bolizi mai ceva ca la Mamaia! Acesta este Puerto Banus, zona zero a exclusivismului, cu sau fără ghilimele, locul care se umple și freamătă de viață în orice week-end, în orice anotimp.

Puerto Banus este sinonim, practic, cu Marbella, cel mai mare și mai cunoscut oraș din zonă, doar că aici prețurile sunt foarte sus. La câteva sute de metri distanță de aria fițelor este cantonată FCSB, iar la câțiva kilometri depărtare sunt Dinamo, Gaz Metan și Hermannstadt. 

+4 FOTO

De la ursul de la Sinaia la maimuță 

Roș-albaștrii, medieșenii și sibienii au sosit, urmează luni să vină și „câinii”. Aici, e trai bun. Chiar dacă moda se împletește cu kitch-ul, realitatea cu fake-ul. Magazine de top, dar nu întotdeauna de bun gust, miliardari la propriu, dar și puștani ce pozează în milionari doar fiindcă s-au învârtit de ceva bani și-și pot permite să plătească o mie de euro pe zi pentru închirierea unui bolid din filmele SF.

Oricum, cine râde de români sau de ceea ce se întâmplă pe litoralul românesc, să mai bage o fisă! Una dintre „figurile” încă în vogă la Marbella sunt pozele, nu cu marea, cu palmierii, ci cu „mașinile străine”. Într-adevăr sunt automobile de salon internațional, iar cu oricare dintre ele plătești salariile restante la Dinamo. Sunt mașini care atrag privirile băieților și bărbaților, unii dintre ei savurând vremea caldă de afară, sunt bolizi ce pot fi aspiratoare de domnișoare care au venit nu doar pentru aerosoli la Puerto Banus. 

Te crucești 

Mașinile sub o sută de mii de euro nu le contabilizăm. Acelea nici nu se închiriază, ele sunt proprietatea unor milionari care, probabil, și-au făcut averea pe bune. Strălucitoare și răpitoare sunt niște AMG-uri, Rolls-uri, Bentley-uri, Aston Martin, Porsche-uri tunate, Maseratti, iar crema cremelor Ferrari și Lamborghini Aventador. 

Băieții vin, dau o tură, mai dau două, sunt văzuți, apoi parchează și merg să bea o cafea sau să ia prânzul, aproape de promenadă, aproape de yaht-uri. Mda, sună cunoscut, fițe ca pe malul Dâmboviței! Dacă se face abstracție de anumite situații, este chiar un loc plăcut de plimbare, în special în timpul săptămânii, când dispari Don Juanii moderni. 
 

Jucătorii lui Gigi Becali au avut liber iarna trecută, două după-amieze și-au venit la o pizza, la o plimbare, la o vizită prin magazine. Dinamoviștii, în vară, au avut „închis”, nu neapărat de bani, ci așa a fost făcut programul, încât au avut doar jumătate de zi de relax la piscină. Vintilă și Uhrin nu și-au programat timp liber pentru fotbaliști, totul depinzând în acest cantonament de situațiile din programul de pregătire. 

8.000 de eurocostă abonamentul unei parcări pe an în zona Puerto Banus, pentru proprietarii apartamentelor din zonă

4.000.000 de eurocostă modelul Ferrari LaFerrari, galben, este al unui prinț indian, rezident la Londra, care are și yahtul de lângă automobil

30 de eurocostă un meniu de prânz la unul dintre restaurantele de zonă. Acesta este prețul minim, sunt localuri pentru toate buzunarele

Mondialul amical al cluburilor 

În această perioadă, sunt peste o sută de echipe în zona Marbella care se antrenează pentru prima decadă a anului 2020. Dacă Liverpool a ales să se antreneze aici primăvara trecută, înainte de a cuceri Champions League, Borussia Dortmund vine de ani buni, iarna, la Marbella în primele zile din ianuarie. 

Sancho, Reus, Haaland și celelalte vedete s-au pregătit până ieri la aceeași bază unde vor demara cei de la FCSB antrenamentele, începând de azi. Sunt multe echipe germane, nordice, rusești, de la Monchengladbach la Krasnodar, de la Malmo la Slavia și Sparta Praga, de la Standard Liege la Basel și Feyenoord. Plus echipe din Japonia și din Coreea de Sud. 

Citește și: 

EXCLUSIV Surpriză totală! Cine e șeful delegației dinamoviste pentru cantonamentul din Spania, după ce Prunea și Dănciulescu au fost săriți din schemă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
creeperno999
creeperno999  •  11 Ianuarie 2020, 22:55

Titlul este bataie de joc fata de un club care candva speria multe echipe si lua titluri si cupe. Acum ca a ajuns in situatia asta,gata putem sa facem misto de ei bam. Nau mai castigat nimic,gata e cea mai de *** echipa din liga 1. Faceti frate stiri obiective ca sa nu le citeasca doar stelistii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3166290260065299
Iulian Andrei  •  11 Ianuarie 2020, 21:37

Tzatzelor, asta e articol de barfa. E la fel cum vorbesc barfitoarele pe gard. Diferenta dintre Romania si acolo este ca in Spania tot ce ziceti voi este perceput mai degraba ca o normalitate nu ca o fita. Oamenii cu bani sunt liberi sa faca ce vor cu banii lor atat timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur. Felul cum puneti voi problema e total orientata spre barfa si atitudine proasta romaneasca.

partea47mea
partea47mea  •  11 Ianuarie 2020, 21:37

Ma intreb cum va scrie despre fcsb baiatul asta care a scris articolul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează