FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cornel Dinu, afirmații ȘOCANTE: „De la cine să învețe Petrescu?! Patronul amenință oamenii că îi leagă de mașină și-i târăște pe străzile din Cluj!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 14:39

Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo și al echipei naționale, a comentat în studioul  TV Telekom Sport ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care în prima repriză a meciului cu Astra l-a înjurat grosolan pe arbitrul întâlnirii, Sebastian Colțescu. 

„Dan, care face şi nişte lucruri bune, are de ceva timp ieşiri inacceptabile, ar trebui să îi dea de gândit. S-ar putea să aibă şi nişte probleme psihice şi atunci nu-i problemă, tot trebuie să vorbeşti cu el şi să-l repui pe linia de plutire. Pentru că la el s-a adunat uzură în timp, incontestabil, o tensiune, o uzură. El s-a degradat puţin în comportament, cu timpul. E foarte dureros ce face, e păcat pentru el, eu cred că are putere să se calmeze”, a declarat Dinu. 

Apoi, Dinu a produs o declarație șocantă, în contextul derapajului făcut de Dan Petrescu la adresa lui Colțescu: „Problema e de educaţie şi temperament. Cine să-i spună: «băi Dane, nu e frumos?». Pentru că Dan a jucat în Anglia, a jucat în Italia. Păi se întâmplă aşa ceva acolo? Problema e că acum are pe lângă el în club, la CFR, niște oameni care nu pot să-l îndrume pe calea cea bună. 

E unu Copilu, care e vai de capu' lui, iar patron un altul, Varga, despre care prietenii mei din Cluj îmi spun că are apucături care fac parte din categoria exceselor făcute de Petrescu. Varga le transmite celor care nu sunt de acord cu el că dacă se supără îi leagă cu o sfoară de mașină și îi târăște prin centrul Clujului. Cred că se crede Ginghis Han, altă explicație nu poate fi”. 

Cornel Dinu, afirmații ȘOCANTE: „De la cine să învețe Petrescu?! Patronul amenință oamenii că îi leagă de mașină și-i târăște pe străzile din Cluj!”
  • Nelu Varga, indicat de săgeată
Cornel Dinu, afirmații ȘOCANTE: „De la cine să învețe Petrescu?! Patronul amenință oamenii că îi leagă de mașină și-i târăște pe străzile din Cluj!”
  • Marian Copilu

Ginghis Han, care a trăit între1162 și 1227, a fost unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile și a pus baza Imperiului Mongol. Nelu Varga e patron al CFR-ului, iar Marian Copilu, celălal nume la care face trimitere Cornel Dinu, e președintele clubului. 

Vezi și: 

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Dan Petrescu: „Poate are niște probleme psihice”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
caminero
caminero  •  06 Septembrie 2019, 11:17
Postat de tesla2060 pe 05 Septembrie 2019, 18:36

Bipedul neganditor PUR SI SIMPLU NU EXISTA, orice om de bun simt ignora acea creatura, in schimb Tartarin din Tarascon semnaleaza ceea ce multi stiu deja: Chefere-ul este in mana unui individ cu conexiuni interlope. Asta ca sa nu mai aud pretinsi fani cheferisti cat de grozava este echipa in cauza, ce paradis pamantesc este Clujul, etc, ifose de *** smecheriti.

Iar individul cu conexiuni interlope nu e de capul lui, ci pare să fie un interpus pentru *** ... pardon, politicienii Grupului de la Cluj. Pentru că Iohannis și Kovesi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1534734933261295
Domuta Dorin Valeriu  •  06 Septembrie 2019, 10:58

Despre "educatie" la Dan Petrescu ? Imi amintesc cum pe vremea cand juca in Italia, la Genova mi se pare, la o emisiune TV jucatorii straini au fost invitati sa transmita telespectatorilor un mesaj in limba lor. Petrescu le-a "transmis" o injuratura scabroasa pe romaneste. Romanii din Italia s-au ingrozit/rusinat ! Au trecut vre-o douazeci de ani. Degeaba, aia "primii sapte ani" nu se pot recupera ...

2083227498648534
Doru Calin Clapa  •  05 Septembrie 2019, 21:23

Lui Dinu să-i zică cineva să-și schimbe dealăru că-i dă pătrunjel în loc de mărar și *** cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează