FOTBAL  »  Superliga  »  CSA VS FCSB

Cornel Dinu l-a umilit pe Florin Talpan în direct la TV: „Un obsedat, un nume predestinat eșecului” + „Pentru mine, FCSB e Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 12:06

Cornel Dinu, 71 de ani, legenda celor de la Dinamo, a comentat astăzi războiul pe care Gigi Becali îl poartă cu CSA Steaua, clubul care deține acum emblema și brand-ul Stelei.   

„Este tipic căderilor noastre în derizoriu. Sunt niște inginerii financiare care se făceau pe la începutul anilor '90 de familia Păunescu, iar apoi au fost continuate de Gigi Becali. Cu una, cu alta, el a făcut ceva la echipă. Trăgând o linie, bilanțul lui e pozitiv. Pentru mine, FCSB e în continuare Steaua, indiferent cum s-ar fi luat clubul, pe un leu, pe doi”, a spus „Procurorul”, la Pro X. 

„Talpan? Un nume predestinat eșecului”

În continuarea intervenției sale, Cornel Dinu l-a ironizat pe Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua și unul dintre pionii principali ai victoriilor obținute de CSA în instanță în fața lui Gigi Becali.

„În secunda în care mă mai iau în gură și cu Talpan...Talpan e un nume predistinat eșecului. E un om obsedat de anumite lucruri. Poate știe ceva carte, dar mă îndoiesc”. 

Vezi și: 

Atunci a început totul! Când s-a implicat Gigi Becali prima dată la echipă 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
135597437216470
Victor Rus  •  31 Octombrie 2019, 23:26

Cine il da la Tv e la fel de dus,,ca si DINU ,omul e grav altfel cum un om care a terminat dreptul sa contrazica o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie.Iarta-l doamne pe procuror ca e dus rau,

robotzel
robotzel  •  31 Octombrie 2019, 21:54
Postat de chromophobia pe 31 Octombrie 2019, 16:43

Steaua nu e nici cea din liga 1,nici cea din liga 4.Steaua a murit.Se vede prin prezenta oamenilor pe stadioane la amandoua.Steaua a murit

Cred ca ti-a murit ultimul neuron. Fcsb este steaua. Intr-o tara normala armata nu ar cheltui bani pentru fotbal.

setrannn
setrannn  •  31 Octombrie 2019, 18:46

Lucescu, Sumudica, Dinu...Toata lumea stie ca FCSB=STEAUA

Vezi toate comentariile (31)
Comentează