FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu: ”Poate era mai bine dacă Năstase avea puterea să apese pe trăgaci”

Cornel Dinu și-a păstrat tonul ironic indiferent de context
Cornel Dinu și-a păstrat tonul ironic indiferent de context

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 15:41

Aflat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru o examinare de rutină, Cornel Dinu a comentat în cunoscutul său stil sarcastic ceea ce se întîmplă în urma tentativei de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase.

”Am venit la control, că şi eu am fost operat pe inimă... Nu mă simt rău, dar nici nu poţi să te simţi bine într-o astfel de Românie barbară. Şi nu pot decît să-i urez sănătate şi poate că era mai bine dacă avea puterea să apese pe trăgaci domnul Adrian Năstase, pe care îl respect foarte mult”, a declarat administratorul delegat al lui Dinamo.

Dinu a fost operat pe cord în 2011 de acelaşi medic care îl îngrijeşte pe Năstase, Şerban Brădişteanu. Suspectat acum pentru favorizarea infractorului, Şerban Brădişteanu este urmărit penal de DNA, existînd bănuieli în privinţa diagnosticului pus ex-primului ministru. Tot acesta l-a operat pe un alt oficial dinamovist, acţionarul Cristi Borcea.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
idi53
idi53  •  26 Iunie 2012, 20:39

Dar banditul de Basescu ce ar trebui sa faca?"

george1948
george1948  •  26 Iunie 2012, 20:14
Postat de zurzu_zurzu pe 26 Iunie 2012, 17:54

NU DORIM MOARTEA NIMANUI,DAR DORIM CA LEGEA SA FIE UNA PENTRU TOTI!!!TREBUIA SA SE GANDEASCA INAINTE SA FACA JAF IN ROMANIA LA COPII LUI SI DACA A VEA CARACTER SI ERA PATRIOT SI CORECT CUM SE DA,SE AUTOEXILA DIN POLITICA,DIN GASCA DE HOTI,DAR EL NU A FACUT ASTA,A FOST SEFUL GASTII,A SUBORDONAT TOATE INSTITUTIILE STATULUI PROPRIILOR INTERESE PERSONALE,DE GRUP SI PARTID...!!!ACUM VA MERGE UNDE E LOCUL ,ADICA LA PUSCARIE,NU LA BRUTARIE...!DIN PACATE MAI MULT DE 3 SFERTURI DIN CLASA POLITICA AR TREBUI SA MEARGA SA I TINA DE URAT,PT CA SUNT LA FEL DE VINOVATI CA SI EL.AU DEVALIZAT TARA!!

De acord cu tine ! Soarta se razbuna pe el . In mod cert a stiut de jafuri , multe s-au facut cu acordul si in folosul lui si a unui grup restrans , iar acum i-a venit si lui randul . Dumnezeu nu l-a rabdat si poate nu-i va mai rabda pe multi . Cand cade magareata pe cate unul (din pacate cam rar!) , se spune ca ''e dosar politic'' . Pe vremea lui Nea Nicu , cel putin 70 % dintre guvernantii acestor 20 si ceva de ani ar fi fost la parnaie . A avut multe alte racile guvernarea comunista , dar , pe langa furaciunile de acum aia era copii de tita ! Ce faceau aia erau glume fata de ce fac astia ! Aproape toti cei de dupa revolutie !!

petru_stelistu
petru_stelistu  •  26 Iunie 2012, 20:11
Postat de eliseivirgil pe 26 Iunie 2012, 16:56

Era bine ca doi baieti sa ramana fara tata? Tu ai tata? Te satisface cand un om se sinucide? Ce sentimente ai? Daca murea Nastase, o duceai tu mai bine? Doresti moartea semenului tau? Daca da, ori esti ateu, ori te animalizezi incet si ireversibil!

Sute de mii de copii au ramas orfani de parinti, ba ca s-au omorat datorita saraciei, ori au plecat in cele strainataturi. Ce spui de cei 2-3 ziaristi care au fost omorati pe cat era prim ministru? Acum trebuie sa plangem. Nu vreau moartea lui, dar daca ar merge la puscarie pentru ceva ani( 2 ani nu e deajuns), nica ca mi-ar pasa. El, Bombonel, e cel mai periculos om politic din toate timpurile, pe care Romania le-a avut.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează