FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu râde de Gigi Becali și FCSB: „S-a greșit datul cu tămâie! Nu unde stau enoriașii fotbaliști trebuia să se dea, ci la Palat”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 17:12

Cornel Dinu a ironizat-o pe FCSB și faptul că Bogdan Vintilă și Alexandru au dat cu tămâie în vestiar, informație oferită în exclusivitate de GSP.RO. 

S-a greșit cu datul cu tămâie. Nu la vestiar, nu în chiliile în care stau enoriașii fotbaliști trebuia să se dea.

Trebuia să se înceapă de la Palat, de acolo pleacă totul. Păi cine a adus jucători precum Popescu sau Oaidă? Sunt jucători fără imaginație, fără capacitate tehnică.  

Acestor jucători, după ce trec de jumătatea terenului, trebuie să le spui să se oprească. Dar cine să facă asta? Călugării și martorii la rugăciuni care stau lângă Becali nu se pricep la fotbal.

Când Gigi zice că vrea să-i arate lui Petrescu că e mai bun decât el, e clar că se termină orice legătură cu realitate. Nu cunoaște fotbalul”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  24 Septembrie 2019, 21:22
Postat de Marius Adrian Coman pe 24 Septembrie 2019, 21:12

Bagi și o traducere la ce ai scris sau ne lași asa sa ne chinuim.....

Vezi ca ai gresit omu',baiatu' meu.

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  24 Septembrie 2019, 21:12
Postat de minell73 pe 24 Septembrie 2019, 20:08

***

Bagi și o traducere la ce ai scris sau ne lași asa sa ne chinuim.....

minell73
minell73  •  24 Septembrie 2019, 20:08
Postat de Silviu Ionas pe 24 Septembrie 2019, 19:50

Cornel dinu mare dinamovist vorbeste de becali săi fie rusine *** *** becali are echipă va roade dinamovistilor singuru care mai baga bani an fotbalul romanesc singurul care cumpara jucători român prima data uitativa ce ati făcut voi si dupa aceia vorbiti fraiere sati fie rusine

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează