FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CLUJ

Cornel Dinu spune ca Adrian Falub ar putea ajunge un antrenor de succes

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

La banchetul de vineri, ce a urmat amicalului de prezentare al lotului Universitatii, cu Nationala Under 21 (0-0), Adrian Falub s-a reintilnit cu Cornel Dinu, tehnicianul sub comanda caruia a debutat ca jucator in prima liga, in martie 1989. Cei doi s-au intretinut minute bune si au privit atent la proiectia video ce rememora momentele importante din istoria "sepcilor rosii". "Un om cu multa experienta de viata, un antrenor foarte bun, de la care ai ce invata. Mai mult, m-a promovat pe mine la prima echipa a Universitatii. Acesta este Cornel Dinu si am o admiratie deosebita pentru dinsul. Am vorbit despre fotbalul romanesc si despre «U». Oricum, vorbim frecvent si la telefon", a spus antrenorul "sepcilor rosii", Adrian Falub.

"Procurorul" a analizat sansele de reusita ale lui Falub. "Adi are educatie, stiinta si temperament de bun antrenor. Fiind la inceput in aceasta cariera, are nevoie si de sansa. La tinerete ai nevoie de noroc pentru a ajunge sus", a apreciat Dinu, care a pregatit un sezon si jumatate pe "U" Cluj, in perioada 1988 -1990.

"Clujul renaste"
Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, se bucura pentru revenirea Universitatii in prima liga. "Cunosc bine Clujul si vad ca el renaste. Sint alaturi de aceasta echipa si ii rog pe jucatori sa invete sa se comporte si sa se exprime in teren in spiritul lui «U»", a afirmat oficialul dinamovist.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează