FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Cornel Penescu ar putea fi eliberat sub control judiciar

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

Tribunalul Argeş a admis, luni, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar depusă de finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, după ce Curtea de Apel Piteşti a decis, vineri, 29 mai, ca acesta să rămână în arest, dar să i se restituie cauţiunea de 200.000 de lei.

Decizia magistraţilor Tribunalului a fost atacată cu recurs, care urmează să se judece la Curtea de Apel Piteşti.
Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost dus luni la DNA Piteşti, unde i s-au adus la cunoştinţă noile acuzaţii referitoare la constituirea unui grup infracţional organizat.

Înainte de a intra în sediul DNA, Penescu a spus că nu este nimic adevărat şi că nu avea cum să dea mită pentru favorizarea echipei din moment ce FC Argeş se află pe locul 10 în clasament.

Sursă: NewsIn

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (6)
 •  01 Iunie 2009, 20:40

M-am convins : circ si inscenari ca in anii 50, asta-i romania europeana ,rusine

schukaryn
schukaryn  •  01 Iunie 2009, 19:52

Ce tot isi bat joc de oamenii astia???? Sa i judece in libertate pt k se poate si chestia e k nu au spart nici o bank si ni nu au omorat pe nimeni!!! Pe Nastase dc nu il aresteaza??? Sa lase omul in libertate si sa l judege o data dak au probe si dak nu au!!!

corneliu90
corneliu90  •  01 Iunie 2009, 19:34

ajunge cu circul , puteti sa il judecati si in libertate

Vezi toate comentariile (6)
Comentează