FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FC ARGEŞ 2-1

Cornel Penescu: "Mai întîi să jucăm bine şi apoi ne gîndim la cupele europene"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Cornel Penescu, principalul investitor de la FC Argeş, era supărat după eşecul cu Poli Timişoara, declarînd că echipa sa nu se mai gîndeşte la cupele europene pînă nu începe să aibă evoluţii mai bune.

"Nu am cum să fiu mulţumit dupa ce am pierdut. Nici evoluţia echipei nu m-a satisfăcut, şi bineînţeles, nici rezultatul. Doar nebunii sînt mulţumiti atunci cînd pierd. Nu dau vina pe  Ionuţ Boşneag pentru înfrîngere, el a apărat tot sezonul foarte bine, dar se pot întîmpla şi asemenea momente.

Totuşi, şutul de la golul doi a fost foarte puternic şi greu de aparat. Păcat, începusem foarte bine... Per ansamblu sînt nemulţumit de băieţi, m-au dezamăgit astăzi. Am vorbit după meci cu Ionuţ Badea, şi el este foarte supărat pentru rezultat, dar sperăm că pe viitor să avem evoluţii mai bune. Nu ne mai gîndim acum la cupele europene, mai întîi să jucăm bine şi apoi mai discutăm", a spus Cornel Penescu pentru GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  02 Martie 2009, 18:00

De 1 an tot tip pe aci, ca nu avem portar, ca nu avem funas central. Aduceti-va aminte ca la Pandurii tot astia 2( Bosneag si Lacusta ne-au mancat meciul).Penescule noi spunem, noi auzim. Vezi ca se apropie Iasul si Farul.Tu te gandesti la UEFA ??? Mare atentie ca ptr al patrulea loc retrogradabil va fi lupta mare. Buzaul, Otopeniul si Mediasul nu cred ca mai au vreo sansa.

 •  02 Martie 2009, 16:47

adu bah milogule jucatori de valoare.nu-i mai critica pe actualii.astia atata pot.nu au pic de vana in ei.sunteti praf si tu si badea.n-ati fost in stare sa aduceti nici macar un portar.

 •  02 Martie 2009, 08:29

Domnule Penescu ai avut sansa sa intaresti echipa si ai irosit-o ! Ce cupe europene? Esti jalnic domnule Penibilescu! Pleaca ! Demisia! Te intrece Benone Lazar nu vezi ce trupa a facut din International Pitesti !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close