FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

VIDEO Cornel Șfaițer, acuzații grave după Dinamo - Iași: „Nu mă așteptam la asta de la «Hoțegan». În 27 de ani nu am văzut așa ceva”

Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus că a împins-o pe Dinamo de la spate. +45   FOTO
Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus că a împins-o pe Dinamo de la spate.

Articol de , , - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:57 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 23:57

Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus că a împins-o pe Dinamo de la spate.

UPDATE - Cornel Șfaițer: „Pentru prima dată, am vrut să plec de la stadion la pauză!”

Seara, după CFR Cluj - FCSB 0-1, Cornel Șfaițer a intervenit în direct pentru a comenta arbitrajul de la Dinamo - Poli Iași. El a dezvăluit că s-a întâlnit cu Ovidiu Hațegan și ceilalți arbitri la pauza meciului și a povestit cum a decurs interacțiunea.

„Suntem cu toții dezamăgiți de maniera lui Ovidiu de arbitraj. Bănuiesc că vrea să revină în fotbalul european de elită, nu avea nevoie de o asemenea prestație. A fost un arbitraj de Liga 3! Hoțegan? Așa mi-a venit atunci să spun. Am fost dezavantajați, nu aș spune furați, e un cuvânt urât.

Credeți-mă că este prima dată când am vrut să plec de la stadion la pauză. La pauză am fost acolo, am coborât la vestiar și am dat de ei. Am purtat o mică discuție, dar nu prea mult. I-am lăsat, mergeau la cabină. Mi-au spus să fiu calm. Am spus că este inadmisibil ce s-a întâmplat în prima repriză, că trebuie să ne trezim cu toții și să ducem jocul cu bine la sfârșit.

Nu am intrat în amănunte, eram și eu nervos și nu sunt omul care la cald să creez... am dat cu ochii de ei, am schimbat câteva cuvinte, atâta tot. Repet, cred că Ovidiu Hațegan avea nevoie de o prestație bună pentru a reveni în fotbalul european, fotbalul mare”, a relatat Șfaițer la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

„Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
„Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!

Știrea inițială

Hațegan nu l-a eliminat pe Homawoo, fundașul lui Dinamo, deși acesta l-a accidentat grav pe Luca Mihai. Tânărul mijlocaș de la Poli Iași a fost lovit cu capul în ceafă, a fost transportat de urgență la spital și se confruntă cu probleme serioase. Are un hematom, fracturi craniene și are probleme de auz.

Șfaițer a lansat un atac dur la adresa lui Hațegan, pe care l-a numit „Hoțegan”.

VIDEO. Cornel Șfaițer, după Dinamo - Poli Iași: „Nu mă așteptam la asta de la Ovidiu «Hoțegan»”

„Înfrângere usturătoare. Am fost la băieți și i-am felicitat, în condițiile în care am jucat în 10 oameni 70 de minute. Am 27 de ani de când sunt în fenomen și nu am văzut un asemenea arbitraj. Nu mă așteptam la așa ceva de la Ovidiu «Hoțegan». A dus meciul într-o direcție.

Am primit multe mesaje de la oameni de fotbal. Bouhenna are tâmpla umflată, a fost faultat înainte să ia roșu. Arbitrul i-a dus pe adversari peste noi. Dinamo nu avea nevoie de asemenea arbitraj. Noi luptăm până la capăt. Chiar și la pauză i-am încurajat pe jucători, nu e ușor să joci cu om în minus de la jumătatea primei reprize.

Pentru Luca Mihai am avut emoții cum nu am mai avut. I-am văzut și pe părinții lui. E la spital, sângerează la ureche și nu aude momentan. Sperăm să fie bine. La asemenea fază trebuia eliminare”, a declarat Șfaițer, la zona mixtă.

Cornel Șfaițer: „Mai avem 5 finale”

Președintele de la Poli Iași a vorbit și despre salvarea de la retrogradare.

„Suntem în luptă cu Dinamo, Botoșani, Craiova. Mai sunt 5 jocuri cu presiune, s-a văzut presiunea și la Dinamo. Chiar dacă aveau om în plus, s-a văzut presiunea, s-au chinuit. Mai sunt 5 jocuri și cred că ne putem salva de la retrogradare. Am fost în vestiar și toți jucătorii vorbeau de arbitraj.

Am încercat să-i liniștesc, mai avem 5 finale de jucat și luptăm până la capăt. O să vedem Politehnica în Superliga în sezonul viitor, așa cred”, a mai declarat Șfaițer.

Citește și:

Milostiv cu Dinamo, neiertător cu ieșenii » Hațegan a judecat diferit două faze delicate în Dinamo - Poli Iași: verdictul specialistului
DINAMO - POLI IAȘI
Milostiv cu Dinamo, neiertător cu ieșenii » Hațegan a judecat diferit două faze delicate în Dinamo - Poli Iași: verdictul specialistului
Clipe înspăimântătoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iași » Mama fotbalistului lăsat lat de Homawoo, în lacrimi la ușile ambulanței
Dinamo - Poli Iași
Clipe înspăimântătoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iași » Mama fotbalistului lăsat lat de Homawoo, în lacrimi la ușile ambulanței

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
istet10
istet10  •  15 Aprilie 2024, 17:49

Hategan a ignorat orice pt a ajuta dinamo. Burleanu ii scapa.

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  15 Aprilie 2024, 12:28
Postat de valentindragobete pe 14 Aprilie 2024, 23:29

Când Hațegan a avut probleme de sănătate, pe acest sait, i-am transmis sănătate maxima și însănătoșire grabnică, recunosc am greșit !

Daca le transmiteai sănătate lui feșnic și Radu Petrescu te bucurai că țăranul ce ești prin definiție cu o săptămână înainte! Dar tot ticălos te numeai. Ca și acum, dealtfel.

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  15 Aprilie 2024, 12:26
Postat de Maimutoiul.Gigist pe 14 Aprilie 2024, 23:13

Pai cine tipa??...Gigistii sub acoperire sub diverse IP-uri si eventual rapidistii cu ceafa groasa! Cand Hategan i-a avatajat pe ei a fost bun, acum ca nu a dat rosu cand vor ei, e prost!??...Hategan a arbitrat bine! Iar la faza cu Homawoo, atacul nu a fost intentionart, s-a jucat mingea! NICI MACAR GALBEN NU TREBUIA DAT! A fost un fault ca alte 100 pe meci.....ieseanul nu din lovitura intentionata si-a spart capul daca e adevarat ce se scrie pe surse iesene!??...Daca maine buletinul medical spune altceva , cine isi da demisia de la gsp.ro!!??

Evident Hațegan a arbitrat bine spre foarte bine! Au mai fost faulturi nedate în compensație la eliminarea ieseanului, absolut corectă din poziție de ultim apărător! E adevărat și că gigiștii și ticăloșii fotbalului suferă profund și își mănâncă ficații că a câștigat Dinamo București dar asta e altă problemă, tine de mitocănie, incultura și tupeul de țărani needucați și hoți care îi caracterizează prin definiție.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează