FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri de culise despre spaniolii care au preluat Dinamo, un club cu datorii de 5 milioane de euro: „Dacă au bani? Sunt circumspect!”

Articol de , - Publicat joi, 03 septembrie 2020 18:30 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 20:07

Cornel Țălnar a contribuit la atragerea spaniolilor la Dinamo, dar nici el nu garantează că noii proprietari ar avea și bani, nu numai planuri.

La preluarea lui Dinamo de către Cortacero a contribuit și Cornel Țălnar, o glorie a lui Dinamo din perioada cea mai bună a clubului, anii '80, în care „câinii” au jucat o semifinală de Cupa Campionilor Europeni cu Liverpool.

Țălnar a explicat la DigiSport Special cum a acționat: „Mi-a spus Dorin Șerdean, prietenul meu și fost viceprimar în Alba Iulia, că erau oameni interesați să preia clubul Dinamo. Știam că mai erau mulți doritori, dar el a zis că era vorba despre oameni serioși”.

Nici măcar Țălnar, care a primit rolul de director tehnic în noua organizare, nu poate să garanteze pentru spanioli: „Dacă au bani? Chiar nu știu, eu sunt circumspect”. Planurile arată fantastic și în afara salariilor, oamenii au reînființat echipa a doua, pentru care va fi nevoie de măcar 200.000 de euro în „C”, se gândesc și să extindă centrul de tineret.

Țălnar, 63 de ani, ar trebui să coordoneze toată activitatea copiilor și a juniorilor. Lui Șerdean, prietenul lui, i-a fost propus postul de președinte al Consiliului de Administrație. Fostul primar din Alba Iulia ar deveni, așadar, numărul unu la Dinamo.

+36 FOTO

„Îi reprezint pe unii”

Pablo Cortacero a recunoscut, în ședința cu asociația DDB avută miercuri, că nu el este proprietarul real al clubului Dinamo. „El e reprezentantul unor investitori interesați să se implice în fotbal”, au scris suporterii după ce l-au întâlnit pe spaniol. Contra a vorbit despre un buget de 15 milioane de euro în primul sezon, ceea ce ar însemna ca ibericii să aducă vreo 10 milioane de euro, ca să achite și datorii, să suporte și costuri curente. Deocamdată nu au făcut nimic important, doar au creditat clubul cu 300.000 de euro.

Mie îmi pare rău pentru domnul Contra. S-a păcălit! Credeam că spaniolii aveau să vină cu șase sau cu zece milioane de euro. Nu au apărut cu niciun ban, d-aia cred că s-a înșelat Contra.
Dumitru Dragomir, fost șef al LPF

„Nimic nu e corect din ce se întâmplă acum la Dinamo”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV „Câinii” și-au asumat salarii uriașe! A descoperit Dinamo vreo comoară sau se duce spre faliment?

LIGA 3. Steaua, în aceeași serie cu Dinamo II, FCSB II și Rapid II! Componența celor 10 serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
186804816189040
Bebe Negoescu  •  04 Septembrie 2020, 10:05

TE MANINCA INVIDIA DL DRAGOMIR, TOT TIMPUL TE DĂDEAI MARE DINAMOVIS DAR AI FOST OIER TOATĂ VIATA

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  04 Septembrie 2020, 08:47

Neavând acces la dinamo, ca la fcsb cu barbologia lui becali, gsp, inventează subiecte ! Nu vă ie rușine să promovați trântori cu pensii speciale? Pușcăriași? Și mitici și fcsb iști? Ăștia sunt genul de investitori care vreți să scoată fotbalul românesc din mocirlă? Cu asemenea fițuici și asemenea oameni promovați , vom mai sta o sută de ani în mocirlă

vendredi13
vendredi13  •  04 Septembrie 2020, 04:42

Păi ani de zile nu s-au dat salarii la FCSB. Au 15.000? Au 3-5 mii fix plus bonusuri.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează