FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Coroian: "Ne vom depăşi limitele cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Căpitanul Gloriei spune că un rezultat negativ în  duelul cu Steaua le-ar da emoţii bistriţenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Este un meci în care orice jucător şi-ar dori să joace şi pe care şi-ar dori să-l câştige, o oportunitate pentru fiecare de a-şi demonstra valoarea. Dorinţa de câştiga împotriva Stelei te ambiţionează, te face să îţi depăşeşti limitele.

Steaua joacă fiecare meci doar la victorie, orice alt rezultat fiind considerat un eşec, iar pentru noi orice punct pierdut ne îngreunează situaţia din clasament", a spus Cristi Coroian pentru site-ul oficial al clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
satyricon
satyricon  •  06 Aprilie 2010, 16:15

Cum se face ca numai cu Steaua va depășiți limitele? Cu chefereul ce ați avut de n-ați jucat? Sau meciul cu cheferul face parte din categoria meciuri ardelenești "corecte"!

marabona
marabona  •  06 Aprilie 2010, 15:24
Postat de olvioo07 pe 06 Aprilie 2010, 13:17

cu chefereu de ce nu vi le-ati depasit???

Din acelasi motiv cu care nici Medias nici Otelul nu s-au rupt in fata voastra...pareau niste amatori de liga 3 fata de ceea ce au jucat cu noi.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Aprilie 2010, 14:06
Postat de olvioo07 pe 06 Aprilie 2010, 13:17

cu chefereu de ce nu vi le-ati depasit???

hahahahahaha....eternul blat cfr-bistrita. Cred ca ies la pensie pana se va juca meciul asta "pe bune". Poate avem noroc ca blatistii astia sa plece unde le e locul (Liga 2) pentru ca din 1990 sunt cocotati in Liga 1 doar pe "prietenii" si blaturi infecte. Dar parca vad ca scapa si anul asta, daca cumva nu au punctele necesare, gasesc ei o solutie: retrogradeaza pe altii, cumpara locul, etc, vad ei ce fac, sunt "descurcareti". Altfel cum mai porneste CFR campionatul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close