FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Corona Braşov a pierdut 8 puncte în urma deciziei Comisiei de Disciplină! Ardelenii riscă să fie excluşi din campionat!

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 18:49

Comisia de Disciplină a depunctat-o pe Corona Braşov cu 8 puncte din cauza neplatei TVA-ului pentru transferul a  doi jucători de la Oţelul Larissa, formaţie din Liga a 6-a prahoveană. 

Unul dintre jucătorii vizaţi este Marius Martac, care mai este implicat şi în cazul cu Universitatea Cluj, iar cel de-al doilea este Alin Ştefan. TVA-ul total este de 19.600 de euro.

Pe lîngă depunctare, Corona Braşov a primit şi interdicţie la transferuri. Termenul următor este pe 14 mai, iar pînă atunci braşovenii riscă să fie excluşi din campionat dacă nu vor plăti. În cazul în care se va întîmpla acest lucru, campionatul ar suferi schimbări.

Vor fi 4 echipe care vor beneficia de excluderea acestora. Rezultatele din retur vor fi anulate, iar CFR, Săgeata, ACS Poli şi Chiajna, care au pierdut puncte, remizînd cu braşovenii, şi le vor recupera.

Reacţia FRF:

La termenul de azi, 7 mai 2014, Comisia de Disciplină a hotărât următoarele:

În baza art. 24 lit. C pct. 1  lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancţionarea Asociaţiei Sport Club ”Corona 2010 Braşov” cu interzicerea dreptului de a transfera şi sau legitima jucători în calitate de club cesionar; scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipă de categoria cea mai ridicată - depunctare 4 puncte pentru perioada 28.03.2014 - 27.04.2014 în dosarele de executare  nr. 4/CD/2014 şi 5/CD/2014(total 8 puncte).
Sancţiunea s-a acordat ca urmare a neexecutării obligaţiilor financiare către creditorul Asociaţia FC Oţelul Larissa. S-a acordat termen pentru 14 mai 2014, dată la care clubul trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul mai sus menţionat pentru a evita în continuare depunctarea.

În dosarul nr. 164/CD/2014 comisia a hotărât în baza  art. 19/a  din RD excluderea echipei Atletic Star Sibiu (Comisia pentru fotbal în sală) din competiţie şi o penalitate sportivă de 1000 lei, ca  urmare a neprezentării la jocul cu Protineret Sighisoara din data de 04.05.2014 -  Play Out - Liga a 2-a şi cu AS Inter Gheorghieni din data de 30.03.2014 Liga 2 etapa 14 a campionatului Naţional de fotbal în sală Liga 2.

Comisia de Disciplină a FRF

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
blaustein
blaustein  •  08 Mai 2014, 11:19
Postat de qpax pe 07 Mai 2014, 20:41

Dar n-ai cu cine ... Sandu, Burleanu, Mitica ... isi concentreaza toate energiile pentru a castiga alegeri, indiferent prin ce mijloace, si peste ce cadavre, si o data casgtigate, pentru a-si consolida puterea in sisteme decenare de dictatura si cultul proprie personalitati ... cei care puteau sa schimbe, Generatia de Aur, care au purtat peste 20 de ani stindardul fotbalului romanesc ... au fost desfiintati pe rand de masina de propaganda basista ... ba ca unu e analfabet, ba ca altu e evazionist (deci trebuie impuscat, pentru o greasa minora si platita deja ca atare), etc ... Propaganda aminstita a asmutit pe tota lumea impotriva unor simboluri si asset-uri reale ale foitbalului romanesc

Sa fim seriosi, Generatia de Aur nu ar putea sa conduca nici un butic, daramite o federatie de fotbal. E o povarea prea mare pentru orice fost component. Cu tot respectul pentru rezultatele lor ca fotbalisti, dar oamenii sunt niste incompetenti. Cum bine a mai spus cineva anterior, "generatia de Aur" e aservita cu preponderenta clanului Becali, oamenii nu au nici o putere. Parerea mea.

thedronius
thedronius  •  08 Mai 2014, 10:11
Postat de qpax pe 07 Mai 2014, 20:44

Belodedici a fost primul jucator care a castigat ECC cu 2 echipe diferite, si mentionat ca atare in toate materialele din presa internatiuonala, care il amintesc ... cu Steaua si cu Crvena Zvezda ... cand zici Prodan ... te gandesti automat la golul senzational cu Glasgow Rangers ... cand zici Burleanu ... te gandesti automat la ce decoratie a primit, si de ce ... de la stim noi cine!

Ce propagandist in fe ct!!! Cand o sa iti dai seama ca nu te ia nimeni in seama? Unde ai fost instruit? La scoala lui Felix?

ertyuiop
ertyuiop  •  07 Mai 2014, 22:42

Mi se pare incredibil sa schimbi eventual clasamentul, posibil la retrogradare sau la un loc de cupa europeana, pt o datorie de 19.200 euro!!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează