FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Ionuț Stroe, ministrul Sportului, anunț categoric: „Recomandăm suspendarea tuturor competițiilor sportive”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 14:13

Ionuț Stroe (40 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, a comentat decizia FRF de a suspenda competițiile fotbalistice și a oferit o recomandare tuturor federațiilor sportive.

BREAKING NEWS: STOP JOC! FRF anunță SUSPENDAREA tuturor competițiilor de fotbal din România!

„Lucrăm bilateral cu foarte multe dintre federații pentru a vedea care sunt soluțiile. Prioritatea Guvernului este sănătatea publicului. Au mai fost ramuri sportive care au decis ca activitatea să fie suspendată, precum scrima.

Vreau să transmit că sportivii își pot continua activitatea de pregătire, pentru a rămâne în formă. Ministerul nu este organizator de competiții, noi doar facem recomandări. Evident că ne consultăm și avem contact direct. Recomandarea noastră este ca toate competițiile sportive să fie oprite.

Toate deciziile din Europa nu fac decât să confirme că sportul suferă în acest moment. Iar noi putem să prevenim infecția cu coronavirus. Din partea UEFA, nu avem nicio comunicare oficială în legătură cu suspendarea Campionatului European”, a declarat Stroe, la TV Digi 24.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează