FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR Cluj a fost amânat » Caz de coronavirus la campioana României

FCSB - CFR Cluj a fost amânat!
FCSB - CFR Cluj a fost amânat!

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 16:56 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 19:10

FCSB - CFR Cluj, derby-ul Ligii 1, care trebuia să se dispute în această seară, a fost amânat după apariția unui caz de coronavirus în cadrul echipei lui Dan Petrescu.

Potrivit informațiilor GSP.ro, confirmate de cei implicați, fotbalistul infectat este Alexandru Păun (25 de ani).

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână, de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

Vestea vine în aceeași zi în care numărul îmbolnăvirilor din echipa lui Dinamo a ajuns la zece. CFR Cluj e al doilea club din Liga 1 care înregistrează cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor. 

„Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”
Comunicat LPF

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Focar de coronavirus la Dinamo! Încă trei jucători au fost depistați pozitiv

LPF, reacție fermă după noile infectări cu coronavirus de la Dinamo: „Vom lua o decizie în funcție de acest lucru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (156)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  19 Iulie 2020, 09:07

S-a rezolvat problema, nici nu trebuie sa se mai joace. Bursucul a vazut ca echipa merge prost si n-are sanse pe drepte, facut galagie ca fura unii mai mult ca el si gata, s-a rezolvat. Steaua in cupa, desi trebuia eliminata, meci amanat ca sa se poata trage sforile la final si un arbitru care sa fluiere conform curentului. Bursucul pierdea un milion de euroi daca nu iesea campion, asa ca mai bine il imparte cu cine trebuie si toata lumea se alege cu ceva. Halal!

189254898748309
Claude SH  •  18 Iulie 2020, 20:29
Postat de mihneadds pe 18 Iulie 2020, 19:54

Bursuculeeee fara manevre esti praf, cu toata echipa ta de are nr de spectatori mai mic decat staff-ul tehnic. Spume pa gura sa faci si tu si toti iredentistii care tin cu cfr!

CFR e pe locul 3 în topul spectatorilor. Vorbești prostii

mihneadds
mihneadds  •  18 Iulie 2020, 19:54

Bursuculeeee fara manevre esti praf, cu toata echipa ta de are nr de spectatori mai mic decat staff-ul tehnic. Spume pa gura sa faci si tu si toti iredentistii care tin cu cfr!

Vezi toate comentariile (156)
Comentează