FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Coșmarul spaniol de la Dinamo a ajuns în AS: „Clubul pare destinat să moară”

FOTO: Raed Krishan +22   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 11:47 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 12:07

Dezastrul financiar de la Dinamo, cauzat de refuzul spaniolilor de a mai achita datoriile către jucători și angajați, a atras atenția presei internaționale.

După plecarea lui Juan Camara, ultimul jucător iberic din lotul lui Jerry Gane, As a scris un articol amplu despre situația de la Dinamo, intitulat „Final pentru «Spanish Dinamo», în care sunt prezentate problemele din club.

Situația de la Dinamo a ajuns în AS

„După plecarea lui Juan Camara, niciun fotbalist spaniol nu mai joacă la formația din România. Toți au reziliat din cauza datoriilor”, notează spaniolii, care ilustrează articolul cu o fotografie cu Juan Camara, publicând și o parte dintre declarațiile acestuia.

Coșmarul spaniol de la Dinamo a ajuns în AS: „Clubul pare destinat să moară”

„Au fost luni dificile, luni în care am încercat să scoatem tot ce e mai bun din nou și în care am cunoscut jucători și angajați incredibili”, a fost mesajul lui Camara preluat de jurnaliștii spanioli.

As: „Dinamo pare destinată să moară”

As nu uită să amintească de toți spaniolii care au plecat de la Dinamo și a explicat și motivele care au dus la rezilierea contractelor.

„Plecarea lui Camara pune punct lui «Spanish Dinamo», un club care conta pe șase fotbaliști spanioli la începutul sezonului. Toți au spus stop perioadei de «câini roșii» după ce au văzut că n-a fost onorată niciuna dintre promisiunile clubului deținut de Pablo Cortacero.

Primii care au plecat au fost Borja Valle, Isma Lopez și Rene Roman, alături de antrenorul Cosmin Contra și preparatorul fizic Javier Reyes. Dinamo București promitea că va fi unul dintre numele importante din acest sezon, dar totul a fost o perdea de fum.

Au urmat Isma Lopez, Tomas Mejias, Aleix Garcia, Juan Camara, fizioterapeutul Javier Avila, Leo Fuentes (antrenori de portari), Luis Prieto (specialist în recuperare fizică)”, scrie AS, care dezvăluie că „unii dintre angajații au plecat, în unele cazuri, după ce au primit amenințări din partea fanilor, chiar dacă au renunțat în totalitate la salarii”.

Concluzia spaniolilor de la As la finalul materialului: „Directorul general Alex Couto, directorul sportiv Rufo Collado și German Sorzano, secretarul tehnic, continuă la clubul condus de Pablo Cortacero, care pare destinat să moară, sufocat de datorii”.

VIDEO Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB: „Am dat bani pentru a scăpa de depunctare”

Citește mai multe știri despre Dinamo 

Nicolae Badea, ajutor extra pentru Dinamo » Măsură de urgență luată de fostul conducător al „câinilor”

De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
141318741016842
Petrică Nicula  •  19 Ianuarie 2021, 13:59

badea n. sa restituie milioanele de euro pe care le-a sifonat. El e groparul clubului Dinamo Bucuresti. Clubul trebuie falimentat pt ca el sa isi realizeze visul de a scapa de puscarie. DDB are dreptul si obligatia de a depune plangere penala impotriva lui si mr. pig c. pt bancruta frauduloasa. Macar sa se recupereze banii furati de cei doi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează