FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra a ajuns la București! Prima reacție a tehnicianului care e mare favorit să o preia pe Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 18:12

Cosmin Contra (41 de ani) a ajuns în această după amiază la București și a fost așteptat la aeroport de Ionel Dănciulescu.

Tehnicianul n-a dorit să dea foarte multe detalii, însă a recunoscut că sunt șanse foarte mari să ajungă la un acord cu Dinamo.

”În principiu, suntem de acord, dar trebuie să stăm față în față. Eu nu am vorbit deocamdată cu Adi Mutu, ci cu domnul Negoiță.

Am venit să încerc să ajut echipa, asta am vorbit cu domnul Negoiță, dar a rămas să ne întâlnim și să vorbim.

Nu are rost să declar mai multe, pentru că într-o negociere se pot întâmpla multe. Dacă ne vom înțelege, voi declara mai multe”, a spus Contra la sosirea pe aeroport conform TV Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Februarie 2017, 20:41

Nicio sansa, Gurita! Vine Luis Enrique, ca e liber. Si e mort dupa tocanita...

bakunin
bakunin  •  15 Februarie 2017, 20:12
Postat de englezu pe 15 Februarie 2017, 20:08

Draga Cosmin, dacă aș fi în locul tău as proceda astfel : ultimile 3 etape - fara bani, apoi în play- off, locul 3 și contract pe 2 ani, cu un salariu, care să conțină și perioada din sezonul de primăvară ! Așa dovedești că ești un mare caracter, că ești dinamovist și te-ar primi cu brațele deschise și fanii dinamoviști ! Eu îți doresc succes ! Totuși, Dinamo rămâne încă un brand, care te poate propulsa in fotbalul european ! Bafta !

dinamo este brandul care n-a jucat in Liga Campionilor in 24 de ani de existenta a competitiei; brandul care n-a invins Steaua in perioada 1992-2000; brandul care n-a mai castigat campionatul de 10 ani. Tare...doar dinamo

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Februarie 2017, 20:09

Daca o aduce preparator fizic pe Laura Andresan, se intoarce Gnohere cu lacrimi in ochi la Dinamo. :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează