FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate cu GSP: "Aș colabora cu Ana să-mi aducă jucători, de ce nu?!"

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:00

Cosmin Contra a explicat cum a transformat o echipă blazată într-o pretendentă la titlu și a dezvăluit cum poate deveni Dinamo campioană după exact un deceniu.

Cosmin Contra a fost decisiv în încercarea lui Dinamo de a prinde play-off-ul. Antrenorul de 41 de ani a părăsit Madridul și s-a stabilit până în vară la București, iar "câinii" sunt în luptă pentru tripla campionat - Cupa României - Cupa Ligii.

"Guriță" își petrece o bună parte din zi la Săftica. Antrenamente, ședințe, discuții cu jucătorii, cu colaboratorii săi, cu Adrian Mutu, aproape nelipsit de la ședințele de pregătire, spre deosebire de mandatul lui Andone.

Ora de dialog din camera personală a cantonamentului de la periferia Capitalei a scos la iveală un Cosmin energic, cu idei clare și bine ancorat în realitate.

- Domnule Contra, la ce nivel e Dinamo acum?
- Am reușit mult într-un timp scurt calificarea în play-off, ceva extraordinar!, multă lume nu credea. Recunosc, am avut și noroc, dar trebuie să existe așa ceva în fotbal, mai ales că noi ne-am făcut treaba pe teren.
- A crescut nivelul așteptărilor după această serie de 4 victorii?
- Nivelul așteptărilor a crescut la niște persoane din afară care nu cunosc realitățile de zi cu zi de la Dinamo. Eu sunt realist în ceea ce spun și fac, am ajuns în play-off, acum să câștigăm câte meciuri putem și vom vedea la final unde vom fi.
- E o presiune artificială că se vorbește de Dinamo ca despre o candidată la titlu?
- Și noi ne gândim în subconștientul nostru la titlu. Împreună putem câștiga titlul. N-o să lăsăm brațele jos, nu ne predăm, vom lupta. Cine mă cunoaște știe că sunt ambițios și o să vreau să câștigăm fiecare partidă în parte. Va fi foarte greu, fiindcă ne luptăm cu cele mai bune formații din campionat, iar noi trebuie să fim mult mai bine pregătiți și mai ambițioși.

"Aș colabora cu Anamaria Prodan să-mi aducă jucători la Dinamo. Da, de ce nu? Dacă sunt jucători buni, e în regulă"  Cosmin Contra

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor un superinterviu cu antrenorul Cosmin Contra. Ce spune despre prelungirea contractului cu Dinamo, actele de indisciplină, relația naș-fin cu Reghecampf și care e jucătorul din fotbalul românesc care crede Contra că-i seamănă. Totul în ediția tipărită sau în Gazeta Digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Steaua nu mai e în siguranţă nici în propria casă!

Ultima dată când s-a întâmplat asta, antrenor era Gâlcă, iar printre jucători erau Arlauskis, Cristi Tănase, Țucudean și Ionuț Neagu

Doar casele de pariuri mai cred în Steaua. Cota Viitorului a scăzut de 62 de ori!

Superinterviu cu Răzvan Marin înaintea meciului cu Danemarca: "Un antrenor român poate n-ar fi avut curajul să mă folosească așa mult"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  11 Martie 2017, 12:24

Gurita....ce jucatori sa-ti aduca Anamaria, de la Tg. Jiu sau Chiajna ?? Ai auzit tu, si noi nu stim, ca impresariaza vreo mare vedeta ?? Singurii jucatori de valoare sunt cei de la Steaua, care au semnat cu sotia antrenorului ca sa fie siguri ca pot juca si ca nu vor mai ramane pe banca de rezerve !!

kingdon
kingdon  •  11 Martie 2017, 11:00

Ce tot il bagati in zeama pe tiriplicul asta? E patétic incercand sa-l imite pe Simione pe margine. A ajuns sa vina sa ia bani de-o ciorba.

1425838917717550
John Milne  •  11 Martie 2017, 09:36
Postat de Rafael Mazilu pe 11 Martie 2017, 09:23

Cosmin stai departe de fina ta ca Dinamo reprezinta o forță în România și orice jucător își dorește sa ajungă acolo și fără Ana. Nu îți strica numele și rămâi un profesionist! Succes!

De vreo 10 ani tot forta este . Hahahaha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează