FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - POLI IAŞI 2-1

Cosmin Contra: "Am cîştigat cu 3-1, dar arbitrul n-a vrut să valideze golul suporterului" :D

Cosmin Contra, Contra, Poli Timisoara
Cosmin Contra, Contra, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Cosmin Contra, fundaşul lui Poli Timişoara, spune că s-a temut de o recidivă, dar a vrut să rişte pentru a-şi ajuta echipa.

"Am încercat să dau un impuls echipei, să fac ceva în plus. Am vrut ca şi coechipierii mei să vadă că pot să ajut echipa. Mă bucur că a ieşit totul bine. Ieşenii ne-au pus mari probleme. Au demonstrat şi astăzi că vor pune mari probleme în acest retur. Mi-a fost frică de o recidivă, dar era foarte important pentru noi să avem linişte la echipă. Se complicau lucrurile dacă nu am fi obţinut cele trei puncte astăzi. Am cîştigat cu 3-1, dar arbitrul n-a vrut să valideze golul suporterului", a spus Cosmin Contra la Fanatik Show, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
 •  27 Februarie 2010, 04:13

Bah ciudosilor!!!! E fain sa urati banatenii?? Oricum nu jucam nimik si comentarile voastre asupra noastra denota frustrare!!! Pa(ca asa se saluta la voi) si pusi!!

 •  27 Februarie 2010, 01:20

DE CE VA E FRICA NU SCAPATI. AVIZ AMATORILOR DE LA STEAUA&DINAMO&CFR CJ: POLI TM JOACA SLAB SI CASTIGA. CAND JUCAM BINE VA ZDROBIM. FORZA VIOLA!!! POLI FOREVER!!!

 •  27 Februarie 2010, 01:20
Postat de pe 26 Februarie 2010, 23:10

osa perdeti cu 0-3

"osa"-ti stea in git cind n-o sa pierdem ! ;)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează