FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ultimatum dat de Contra la Dinamo: „Altfel e... Apocalipsa!”

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, a declarat că nu trebuie privit ca o garanție a proiectului spaniol de la formația alb-roșie.
Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, a declarat că nu trebuie privit ca o garanție a proiectului spaniol de la formația alb-roșie.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 18:10 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 19:04

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo, nu vrea să fie privit ca o garanție a proiectului spaniol de la formația alb-roșie.

  • Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. A fost prima apariție într-o emisiune a lui Contra de la startul acestui sezon competițional.

„Guriță” a afirmat în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia că doar rezultatele îl țin în funcție la Dinamo și că nu are de gând să demisioneze: „Dacă vor fi negative, atunci voi fi dat afară”.

VIDEO Cosmin Contra, despre situația de la Dinamo: „Trebuie să obținem puncte, altfel e... Apocalipsa!”

- Cosmin, tu cu Ionuț Negoiță ce relație ai avut? 
- Cu Negoiță am avut o relație corectă antrenor-patron, una sănătoasă, de aceea au fost și rezultate. De obicei, nu sunt genul să mă împrietenesc cu patronii. Cred că trebuie să existe o relație sănătoasă, patronul să-și facă datoria pe partea administrativă, antrenorul pe partea sportivă. N-am vorbit cu el de când am revenit în țară. 

- Există posibilitatea ca tu să fii asimilat ca om al spaniolilor și lumea să spună că lucrurile merg mai prost decât înainte. 
- Cred că lumea mă percepe ca o garanție a spaniolilor... Eu sunt angajat ca antrenor. Eu am fost sunat de Melero și mi s-a oferit postul de antrenor. Nu pe cel de manager general. Nu mi s-a oferit postul de a face eu toate cărțile la Dinamo! Eu răspund de rezultate. Dacă vor fi negative, atunci voi fi dat afară. Eu am venit pentru că mi s-a oferit un proiect măreț. Nu sunt nici cel care angajează sau dă afară oameni. 

- Tu ai fost întrebat la angajarea fotbaliștilor? 
- Am avut un cuvânt de spus la aducerea jucătorilor, împreună cu directorul sportiv. Da, m-au consultat, am o răspundere pe plan sportiv. 

- Sunt semnale că se va redresa situația financiară? 
- Am înțeles că joi se vor face niște plăți, în așa fel încât să se ajungă cât de cât la zi cu salariile. Vor intra niște bani în conturi. Va aduce Cortacero niște bani. 

- Când estimezi că va fi un Dinamo care să-ți placă și să ofere rezultate pe teren? 
- Eu sunt optimist, întotdeauna, am încredere că se va produce o schimbare și cu Astra. Niciunde nu este răbdare, în fotbal, dar niciun proiect nu se pune în mișcare cât ai clipi. În 2-3 săptămâni nu se pot crea automatisme, cine spune că poate, este un mincinos. Eu cred că echipa va arăta foarte bine în 6 luni. 

- Până atunci riști să retrogradezi. 
- Știu că n-am timpul necesar până atunci. E clar că îți câștigi timp dacă ai rezultate pozitive. Psihic, ar fi importante rezultatele bune. E prima dată în cariera mea când pierd 4 meciuri la rând. Le-am zis și lor asta, că trebuie să obținem puncte, altfel e... Apocalipsa! Și băieții au o revanșă de luat după jocul slab de la Sepsi.

VIDEO Cosmin Contra, invitat la „Prietenii lui Ovidiu” » Emisiunea integrală cu antrenorul lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Conducerea lui Dinamo reacționează după problemele de la juniori: „Plătim facturi din urmă! Ce vină am eu?”

Dinamo plătește pe ochi frumoși: spaniolii da, Contra nu! Mulțescu a luat 50% + ce se întâmplă cu jucătorii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dodo001
dodo001  •  30 Octombrie 2020, 11:23

Au timp sa recupereze. Anul trecut Fcsb era pe ultimul loc in clasament si nu era pandemie, deci pot si dinamovistii sa remonteze . Le trebuie insa 3-4 victorii la rand, dupa aceste 4 esecuri.

dvd1
dvd1  •  30 Octombrie 2020, 02:29

unde vedeti voi "apocalipsa"? Sint rezultate normale pt Dinamo. Infringeri pe linie. Cu Astra va fi la fel: infringere categorica cu orice echipa ar juca Astra. S-a terminat cu Dinamo. Trebuie inteles asta. Dinamo nu apuca anul nou

creeperno
creeperno  •  29 Octombrie 2020, 22:44

Peste 6 luni vine playoutul asa ca demisia!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează