FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Direct în negocieri! Cu cine a tratat Contra imediat după despărțirea de Dinamo: ar fi vrut să-i aducă cu el și pe spanioli

Cosmin Contra, fost antrenor Dinamo
Cosmin Contra, fost antrenor Dinamo

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 07:28 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 08:18

Cosmin Contra (45 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, nu mai este în grațiile dinamoviștilor. Nu doar fiindcă a dat bir cu fugiții înainte de finalul lui 2020, acuzând probleme de sănătate, şi nu a mai dorit să antreneze echipa în ultimele patru meciuri oficiale ale anului.

Pe deasupra, între fostul selecționer și actualul A1 din „Ștefan cel Mare”, Ionel Gane, a avut loc o ruptură. Gane a preluat postul de „principal” imediat după plecarea lui Contra, iar relația dintre cei doi s-a răcit după ce „Jerry” nu a urmat planul inițial întocmit de cei doi, acela de a sta doar o etapă, cu FC Argeș (1-0), apoi să plece.

Cosmin Contra, bănuit de jocuri de culise

Surse apropiate grupării afirmă că „Guriță” s-a grăbit să fugă la Madrid, unde are casa, și fiindcă a fost în discuții cu diverse formații din liga secundă spaniolă. Reprezentanții săi au fost în tratative să preia fie Alcorcon, fie Real Zaragoza. Pe prima a antrenat-o în 2016. Ambele grupări ocupă locuri retrogradabile în acest moment în Segunda Division.

Cu Zaragoza era în negocieri și Paco Jemez, apropiat al lui Cortacero, care, la rândul său, era și pe lista lui Don Pablo să-l înlocuiască pe „Guriță”. În cele din urmă, una dintre echipele de tradiție din Spania, penultimul loc în LaLiga2, câștigătoare de Cupa UEFA în 1995 și cu 6 Copa del Rey în palmares, nu a mai ales pe niciunul dintre cei doi și a mizat pe Ivan Martinez.

Conform sport.ro, Contra ar fi dorit să-i ia în Spania, alături de el, pe unii dintre jucătorii pentru care și-a dat acordul să sosească în Ștefan cel Mare. Pe lista lui pentru Zaragoza erau Borja Valle, Juan Camara și Aleix Garcia.

Pe diverse grupuri ale suporterilor dinamoviști, aceștia îl acuză pe tehnicianul de 45 ani că i-a influențat pe Camara și pe Garcia să nu se întoarcă în România, la Dinamo, și să facă probleme clubului, având în vedere că nu sunt plătiți de când au semnat cu „câinii”.

7 punctea obținut Gane cu Dinamo în 4 etape, două victorii, o remiză și un eșec

9 punctea obținut Contra cu Dinamo în 11 runde, două victorii, trei remize și 6 înfrângeri

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunire: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

El e bomba de la Dinamo! Jucătorul pentru care Contra a insistat nu renunță la bani și poate băga clubul în faliment

Abdoulaye Ba, mesaj de adio de la Dinamo: „E momentul să pun punct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ares2024
ares2024  •  07 Ianuarie 2021, 17:15
Postat de alb.albastru pe 07 Ianuarie 2021, 10:24

Pe diverse grupuri ale suporterilor dinamoviști, aceștia îl acuză pe tehnicianul de 45 ani că i-a influențat pe Camara și pe Garcia să nu se întoarcă în România, la Dinamo, și să facă probleme clubului, având în vedere că nu sunt plătiți de când au semnat cu „câinii”.... INCREDIBIL! deci tot jucatorii si antrenoru de de vina ca nu si'au luat banii, nu clubu asta care e canceru fotbalului romanesc! ***! *** ***!

Noroc cu voi "prazarii"ca mai ridicati nivelul fotbalului autohton,mai ales in meciurile cu fcsblat.....Succesuri sa aveti .....

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  07 Ianuarie 2021, 13:17

GRINCH ESTI DE LIGA A TREIA, DAR SĂ NU TE LASI PÂNA NU LE IEI BANII LUI DINAMO... BĂ IA BANII DE LA SPANIOL CĂ PE EL ÎL LĂUDAI LA ÎNCEPUT ...HUOOOOO ...

parpalache
parpalache  •  07 Ianuarie 2021, 11:41

Asta e!Gurita -imprudent!Asa cum a fost mereu!Dinamo disperata!Asa cum e de cand cu Negoita!Au pierdut!O fi castigat cineva?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează