FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Cosmin Contra descrie relaţia cu Adrian Mutu şi dezvăluie ce echipe visează să antreneze

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 ianuarie 2014 10:27

Cosmin Contra are o misiune specială în acest retur, să-l antreneze pe Adrian Mutu. "Guriţă" a vorbit despre relaţia cu atacantul de 35 de ani.

"Eu îl antrenez şi pe Albin, care mi-a fost coechipier. Şi pe Bornescu l-am avut coleg la naţională. Nu e o situaţie anormală. Există respect reciproc şi sper ca Adi să fie la fel de serios în pregătire ca şi pînă acum şi să aducă acel plus de valoare.

Adi e unul dintre jucătorii care mă poate ajuta în teren, aşa cum e şi Geraldo. Sînt jucători cu experienţă", a spus Contra pentru Dolce Sport.

Antrenorul Petrolului şi-a dezvăluit visul: "Eu sper să ajung să antrenez în Spania sau Italia. Spania în primul rînd. Aş vrea la Getafe sau la Atletico Madrid. În Italia aş vrea să antrenez Milan".

E timpul tău, Adi! Mutu s-a afişat cu un ceas cît salariul pe o lună şi spune că vrea să ia în serios aventura de la Petrolul

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
travk
travk  •  27 Ianuarie 2014, 10:29

la Getafe poate o sa ajungi dar la Ateltico Madrid dupa ce a facut de 2 sezoane incoace Simeone nu cred ca ai vreo sansa sincer...iar Milan pare departe...foarte departe....

torque1981
torque1981  •  27 Ianuarie 2014, 09:58
Postat de submarina pe 26 Ianuarie 2014, 13:58

Ce salariu are Contra la Ploiesti?

De ce? Il vrei la steOaia? ;)

mccrya
mccrya  •  26 Ianuarie 2014, 18:20

Na ca a inscris si Mutu primul gol pentru Petrolul impotriva celor de la Anji .... bineinteles ca tot pe banii primariei :))))) Forza lupii !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează