FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Cosmin Contra își formează staff-ul! Pe cine vrea să convingă să vină cu el la Dinamo

Cosmin Contra a antrenat ultima dată echipa națională a României
Cosmin Contra a antrenat ultima dată echipa națională a României

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2020 12:33 / Actualizat duminica, 23 august 2020 18:59

Cosmin Contra (44 de ani) este aproape de a bate palma cu șefii spanioli de la Dinamo, unde ar reveni ca antrenor principal după aproximativ 3 ani.

UPDATE ora 18:00

Cosmin Contra începe să își formeze staff-ul cu care ar urma să colaboreze la Dinamo. Primul om pe care vrea să îl aducă este preparatorul fizic Javi Reyes. Cei doi au mai colaborat în mandatul lui Contra la echipa națională a României, dar și în precedenta aventură în Ștefan cel Mare. 

Contra e dispus să vină la Dinamo:

Înainte de a semna contractul, „Guriță” le-a cerut spaniolilor răgaz câteva zile, pentru a studia actele împreună cu avocații săi, care îi sunt cei mai de încredere sfătuitori. Contra vrea să se asigure că toate clauzele sunt clare, iar în acest scop se bazează pe avocații săi de primă mână, care l-au povățuit dintotdeauna.

Contractul fostului selecționer va conține o clauză de reziliere, precum a făcut-o și precedenta sa înțelegere cu „câinii roșii”, însă de această dată, suma aferentă va fi mai mare. Fostul contract prevedea o clauză în valoare de 60.000 euro. Totodată, Contra va avea stipulat în contract și un bonus consistent pentru câștigarea titlului, de peste 100.000 euro!

Cu Hermannstadt, Mulțescu pe bancă

De cealaltă parte, Dinamo nu dorește să facă anunțul numirii unui nou antrenor înainte de meciul de mâine cu Hermannstadt, astfel încât echipa să poată fi concentrată sub comanda lui Gigi Mulțescu (68 de ani), actualul antrenor al formației.

Chiar dacă va fi îndepărtat din postura de antrenor principal, „SMURD-ului” i se va propune să rămână în club.

Contra e un nume mare, a fost selecționer și a comunicat cu ei (n.red. spaniolii) perfect. Contra a făcut un lobby pozitiv, iar încrederea lor în Contra ar aduce o liniște suporterilor. El știe de unde să apuce lucrurile. Un antrenor de nivelul lui Cosmin Contra își dorește 3 lucruri esențiale. Să-și aleagă jucătorii, să-și poată implementa ideea lui de joc și să aibă stabilitate financiară - Ioan Mărginean, la GSP Live

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

VIDEO. Ioan Mărginean despre Gigi Mulțescu și Cosmin Contra: „Prima variantă a investitorilor spanioli a fost Cosmin Contra”

Alte știri despre Dinamo:

Ce pregătesc ultrașii lui Dinamo: „Pentru oameni ca Gigi Mulțescu și Danciu!”

Șefii spanioli de la Dinamo nu sunt convinși de transferul lui George Țucudean » Care este motivul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
blackknight
blackknight  •  24 August 2020, 23:24
Postat de nikolas. pe 23 August 2020, 20:49

Putin totusi, pai Negoit avea 145 de milioane de euro in top FORBES , intradevar, ala nu a bagat niciun ban in clubu vostru, dar astia care au de 10 ori mai putin, chiar crezi ca faci echipa cu 5 milioane ?? Si sa fii sigur ca nu-si vor risca averea lor pe clubu asta, un club neimportant pt ei ca spanioli straini. Eu cred ca astia au venit pentru publicitate, sa vada daca pot pune mana pe terenu din complexu Dinamo si bineinteles sa ciupeasca si ei din drepturi,vanzari de jucatori, marketing etc banii :))) clasicu tzeparului de rand. O sa vedeti ca asa va fii.

ba oaie frustrata mai las-o moarta aveam 5 meciuri nejucate. de unde *** ai scos-o ca retrogradam?! noi am frut sa jucam, voi nu ne-ati lasat asa ca ciocu mic! apropos cu finala aia castigata dupa ce trebuia sa peirdeti la masa verde ce se aude ma?! ce-mi place cum "uitati" voi cand furati ca-n codru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackknight
blackknight  •  24 August 2020, 23:22
Postat de creeperno pe 23 August 2020, 22:40

Daca vine contra, luptam pentru titlu sezonul asta

am incredere in contra... dar ma cam indoiesc. Trebuie transferuri (a se citi bani), stabilitate si timp. Dar sezonu viitor, DACA exista ce am spus mai sus , atunci da! eu sper, dar nu sunt inca sigur ca spaniolii chiar sunt ok...

111855873007282
Un Timisorean  •  24 August 2020, 07:25

S-o lasam mai moale cu Contra. Ce atata Contra ? Te la sa cind i-ti e lumea mai draga ca sa prinda un contract mai bun. Si nu e nici un mare "dinamovist". Haideti sa-l incurajem pe nea Gigi Multescu, el a venit intotdeauna cu inima la Dinamo.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează