FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 20:30

Cosmin Contra, lăudat de Hagi: "A dovedit că e un antrenor extraordinar" » Cum a prefaţat "Regele" meciul direct de luni

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 21:59

Gheorghe Hagi (52) şi Cosmin Contra (41) se vor întâlni luni în primul duel dintre cei doi din postura de antrenori.

Antrenorul liderului din Liga 1 l-a lăudat pe Contra pentru munca depusă de la venirea la Dinamo, prefaţând totodată partida de luni. 

"Mereu au fost meciuri bune între noi şi ei. Sunt două echipe frumoase. Ei cu tradiţia, noi tineri şi imprevizibili.

Îl felicit pe Cosmin, pentru că a făcut o muncă extraordinară. Îmi pare rău de Ando, dar Cosmin a dovedit că e un antrenor extraordinar, tânăr şi ambiţios", a spus Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport.

  • Viitorul - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  10 Martie 2017, 08:31

Este clar ca Andone a facut o treaba buna in cea ce priveste selectia si pregatirea jucatorilor. Din pacate el a incercat sa obtina performanta prin o atitudine calma. Asa a incercat si Protasov la Fcsb. Meritul lui Contra este de a fi reusit pana acum sa-i trezeasca un pic pe jucatori. Jucatorii sunt aceasi, care au fost antrenati si de Andone. Dar daca la Botosani sau cu Astra acasa arbitrii au profitat de calmul lui andone, cu Botosani si cu Craiova norocul i-a tinut parte tupeului lui Contra. Dar in play-off sunt alte calcule. Fcsb are un avantaj, a castigat mereu cu Viitorul-deci din start are 6 puncte pe care echipe ca si Craiova, Dinamo, Astra sau CFR va trebuii sa le obtina cu anumite costuri: cartonase, oboseala...etc. CFR este o necunoscuta. Nu poate juca in cupele europene, dar poate fi o taraba de prezentare a jucatorilor. Craiova a aratat multe limite, dar si multa ambitie. Nu are capacitatea sa lupte pentru locul 1, dar se va zbate sa fie cat mai sus. Astra are experienta, dar a jucat mult sub tensiune. EL si cursa de urmarire pentru play-off isi pot spune cuvantul la un moment dat. Viitorul a cedat pana acum cand a fost pusa sub presiune: play-off-ul trecut sau cupele europene, primul meci. Dinamo are un pic din toate: experienta, entuziasm, valoare si suporteri. Limitele provin din cultura individuala si de grup tributara epoci Badea & Co cand totul parea poleit cu aur. Cu un pic de apa a devenit noroi, care se poate indeparta doar prin ambitie si darui

ray51
ray51  •  10 Martie 2017, 08:16

Tactica 'invaluirii'???

corectu
corectu  •  10 Martie 2017, 07:42

Cu mult noroc a castigat meciurile cu Botosani si Craiova.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează