FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Cosmin Contra nu se aventurează: "Sîntem favoriţii numărul 3 la titlu"

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 18:32

Cosmin Contra este rece. Nu vrea să arate a fi impresionat de transferurile lui Mutu şi Zicu, anunţînd, după primul amical din 2014, 1-1, cu Sturm Graz:

"Sîntem a treia favorită la titlu, după Steaua, principala, urmată de Astra, care e acum pe locul 1. Dar ne pregătim foarte bine, încercăm să cîştigăm fiecare partidă, iar în ultimele două-trei etape să dăm marea lovitură. Sperăm să ajungem în finală şi în Cupa României, trebuie să avem încredere în noi, fără să ne considerăm deja cîştigători".

Tehnicianul a fost satisfăcut de ceea ce a văzut pe teren cu austriecii: "A fost primul meci după mai bine de-o lună de la ultimul. Ne-am mişcat bine, mai ales că am avut antrenamente grele. Apreciez atitudinea din joc a fotbaliştilor, păcat doar că le-am făcut un cadou adversarilor, mă refer la golul lor.

Familia e formată, iar Mutu şi Zicu s-au integrat rapid. Toţi au răspuns bine la antrenamente, eu mă refer la echipă, nu doar la un jucător sau la un altul. Rezultatele mă interesează, mie îmi place să cîştig şi-n curtea şcolii. Dar sînt conştient că acum sîntem într-o perioadă de pregătire, iar picioarele sînt încărcate la maximum". Mîine, de la ora 17:00, ar trebui să se joace al doilea amical, cu Anji Mahacikala, dacă vremea o va permite.

"Arbitrii adiţionali sînt bine veniţi, mai ales dacă se va îmbunătăţi activitatea arbitrajului la meciuri"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cristian_u
cristian_u  •  26 Ianuarie 2014, 00:22

cred ca nici pe timpul lui valentin nu furau 12 meciuri din 17!

cristian_u
cristian_u  •  26 Ianuarie 2014, 00:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Noi am beneficiat de furaciuni. A facut Tolontan topul greselilor in favoare/ defavoare. Cea mai favorizata steOAIA comunista, cele mai furate Petrolul si astra. Daca aveam un campionat corect, acum steOAIA era la 20 de puncte in spatele celor 2.

bamse1901
bamse1901  •  25 Ianuarie 2014, 20:03

e declaratie facuta ca sa nu fie bagati in seama. la cat au investit petrolul, daca nu iau titlul si banii din UCL va fi nasol de ei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close