FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra reacționează după acuzele fanilor: „Ce voiau? Să fac infarct ca Neagoe?! Merit acei bani pentru ce am trăit”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 14:22 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 15:13

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a reacționat după acuzele venite din partea fanilor, după ce tehnicianul a reclamat clubul, cerându-și banii pentru trei luni.

Tehnicianul de 43 de ani și preparatorul fizic Javi Reyes au deschis procese în comisiile FRF și vor salariile neplătite până acum de Dinamo. Contra a solicitat să-i fie achitate doar salariile până pe 3 decembrie, data la care a plecat, adică 75.000 de euro.

Cosmin Contra: „Merit acei bani”

După ce a fost criticat de fanii din PCH, Cosmin Contra a reacționat, explicând de ce a decis să ceară salariile neplătite.

„Au fost patru luni foarte grele pentru mine. Am cerut banii doar pentru ce am muncit. Nu am cerut niciun euro în plus, deși legal o puteam face. Tocmai pentru că e vorba de Dinamo nu am solicitat ceva pentru ce nu am muncit. Pentru tot ce am trăit eu acolo, din cauza spaniolilor, cred că merit acei bani.

Am rezistat cât am putut fizic și psihic. Când am simțit că nu mai pot, am decis să plec. Ce voiau? Să stau și să fac infarct ca Neagoe?! Să cad pe teren?! Nu am mai putut! Am avut nevoie de o lună să îmi revin. Nu sunt victimă, nu mă dau victimă. Am fost la spital să fac analize. 

Mi-am asumat că garantez pentru spanioli și mi-am luat-o în freză.  Nimeni nu știe cum m-am simțit, prin ce am trecut timp de patru luni și ce eforturi am făcut ca să pun echipa pe picioare. Dorm foarte liniștit. În afară că am crezut în proiect, nu am greșit nimic. Am vrut să formez o echipă de play-off și la anul să ne batem la titlu. Am trăit în tensiune, în minciună și presiune. Apoi am spus stop! Am și eu familie.

Cred că am fost și sunt corect cu mine și cu ce s-a întâmplat. Am apelat la comisii pentru banii pe care i-am muncit. Sunt în discuții cu DDB și nu am nicio problemă să ajung la un acord. Am fost și voi rămâne mereu un dinamovist”, a spus Cosmin Contra pentru Prosport.

2 victoriiși 2 egaluri plus 6 înfrângeri e palmaresul lui Contra la cârma lui Dinamo în cele 10 meciuri de Liga 1 în care a fost "principalul" roș-albilor

Din păcate, Cosmin Contra ne-a reclamat la Comisie. Ar fi trebuit să renunțe la tot. El a venit, a garantat și acceptat aceste salarii demente, care acum amenință clubul cu falimentul. Ar fi trebuit să nu fie de acord cu acele transferuri. A susținut acea politică de transferuri și acum vrea să-și recupereze banii! E de necrezut! A băgat Dinamo în groapă când a acceptat această bășcălie. A garantat pentru unii jucători care mai apoi au arătat că nu au față de Dinamo. Ce face dacă nu-și va primi banii? Bagă clubul în faliment sau în Liga 4?! Asta vrea el...
- Andrei Gerea, membru Elite DDB, la „Digi Sport Matinal”

VIDEO. Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

 Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mihai Stoica aprinde Derby de România! Ce a postat oficialul de la FCSB imediat după victoria lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo uimesc un rival: „E greu de înțeles” » Ce a remarcat la formația alb-roșie

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Februarie 2021, 00:08
Postat de remarque pe 01 Februarie 2021, 18:23

daca viata lui Contra si a familiei lui, ar depinde de acesti bani, hai sa zicem. Dar omul are o situatie financiara buna, iar rezultatele muncii de la Dinamo.....sunt jenante. Plus ca Dinamo traieste din banii dati de suporteri. Daca era sa fie banii spaniolilor, pe care Contra i-a girat, era mai normal sa-si ceara bani pentru munca. Ori asa, unii si-au bagat picioarele(spaniolii si Contra) si altii platesc oalele sparte(DDB). Legal, are dreptul sa-si ceara banii. Moral insa....discutabil

ba nu este deloc discutabil! este chiar imoral, de-a dreptul! adica tu deschizi usa la cusca leului , scapi cu 3 zgarieturi si te plangi la aia care au fost muscati rau ca e vina alora de la zoo, ca vai, ce ai mai suferit? pai nu tu ai garantat pentru ei? sa zici merci ***! ca legal trebuie sa primesti niste bani in urma unui contract este una! dar tu ai facut prapad! cum ar fi la otelarie unul sa distruga fabrica si pe urma sa ceara bani, ca a avut contract cu ei? asta ai facut tu,ma ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  02 Februarie 2021, 10:08

Nu meriți un leu. Ai avut unul dintre cele mai bune loturi din Liga 1 și nu ai obținut rezultate. Ești un antrenor de duzină.

104312381121787
George Nelu  •  02 Februarie 2021, 00:42

Cosmine, Tu ai FOST de acord cu TRANSFERURILE facute de Cortacero, cam stiiai, aproximativ pe ce salarii vin la Dinamo. Mai mult i-ai laudat ca au un PROIECT SERIOS. Dar daca N-A FOST SA FIE. INSELAT este CLUBUL DINAMO (care a intrat in aceasta CAPCANA) pe de o parte si tu Cosmine. Tu esti DINAMOVIST. BINE ar fi sa te-ntelegi cu cei de la DDB. Mult suces in cariera de antrenor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează