FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce n-a revenit Cosmin Contra pe bancă, după plecarea de la Dinamo: „Am căzut în capcana unor infractori!”

Cosmin Contra (45 de ani) spune că a fost afectat serios de situația de la Dinamo și că din acest motiv nu a revenit încă pe bancă.
Cosmin Contra (45 de ani) spune că a fost afectat serios de situația de la Dinamo și că din acest motiv nu a revenit încă pe bancă.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 23:55 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 23:55

Cosmin Contra (45 de ani) spune că a fost afectat serios de situația de la Dinamo și că din acest motiv nu a revenit încă pe bancă. 

Cosmin Contra a fost omul scos la înaintare de Pablo Cortacero în momentul sosirii în România, o garanție a seriozității proiectului de la Dinamo. „Guriță” regretă că a avut încredere în spanioli și povestește momentele dificile din ultimele luni.

Cosmin Contra: „Am văzut în capcana unor infractori”

„M-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat la Dinamo și cum am căzut în capcana unor infractori. Am crezut orbește în niște oameni care n-ar trebui să existe, care au mințit și au păcălit multe familii. Am suferit enorm. Au fost 3 luni în care am fost cheaun, mi-am revenit destul de greu. Am avut noroc cu familia, cu copiii, care sunt alături de tine.

În ultimele două luni au fost multe discuții, m-au sunat multe persoane, dar nimic concret, care să mă facă să revin pe bancă. Niciun proiect care să mă facă să revin. E exclus să revin în România. Am spus-o când ma ieșit pe poartă la Săftica”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Cosmin Contra: „Mă bucur că Dinamo s-a salvat!”

„Am încheiat tot, au fost niște discuții cu cei din DDB, s-au încheiat. Nu am depus nimic la FIFA, la UEFA. Am fost păcălit, așa cum au fost păcăliți și ei. Nu aveam cum să merg la UEFA să pretind niște bani pe care nu îi plăteau spaniolii. Dacă o făceau ei, poate m-aș fi dus. Dar n-a fost cazul. 

Mă bucur că Dinamo s-a salvat, că suporterii fac eforturi mari, dar nu cred că vor reuși fără cineva puternic. Poate să facă un proiect cu tineri, cu salarii mici, în care să te lupți pentru salvare. Cred că la Dinamo se dorește însă altceva”, a mai spus Contra. 

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin jr. s-a săturat: „Dinamo nu m-a plătit deloc! Nu există niciun plan aici”

Refuzuri pe linie pentru DDB! 3 nume importante nu au vrut să vină la Dinamo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  09 Iunie 2021, 22:49

Straton degaja numai in balarii

calinescu_
calinescu_  •  09 Iunie 2021, 14:18

CONTRA , VREA SA POZEZE IN MARE VICTIMA ....!!!!!! II PUN DOAR O INTREBARE : - CAND L-AI DAT AFARA PE STRATON SI L-AI ADUS PE RENE DE 37 DE ANI, PE UN SALARIU DE 30 000 DE EURO CE AI GANDIT ?????

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Iunie 2021, 08:35

*** *** iar de antrenat poate porumbei la siloz ca tu cu Mutu si mai ales Radoi faceti de ras meseria de antrenor si fotbalul in general !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează