FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cosmin Contra și jucătorii lui Dinamo au mers azi la mormântul lui Cătălin Hîldan » Momente emoționante la Brănești

5 octombrie va rămâne, probabil, cea mai dureroasă zi pentru suflarea dinamovistă +46   FOTO
5 octombrie va rămâne, probabil, cea mai dureroasă zi pentru suflarea dinamovistă

Articol de , - Publicat luni, 05 octombrie 2020 13:15 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:46

20 DE ANI FĂRĂ CĂTĂLIN HÎLDAN. 5 octombrie va rămâne, probabil, cea mai dureroasă zi pentru suflarea dinamovistă. Astăzi se fac fix 20 de ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan, „Unicul Căpitan” al lui Dinamo.

Așa cum se întâmplă în fiecare an, jucătorii și oficialii lui Dinamo s-au deplasat la Brănești, la locul de veci al lui Cătălin Hîldan. Însoțiți de Cosmin Contra, fotbaliștii s-au recules la mormântul „Unicului” Căpitan, iar „Guriță”, fost coechiper cu Hîldan, a petrecut minute bune în preajma lui Marin, tatăl regretatului fotbalist

„Nu știu când au trecut 20 de ani, parcă ieri luptam împreună pentru culorile astea. Am fi vrut să-i dedicăm victoria după acest derby, din păcate nu s-a putut. Am amintiri plăcute cu el, din păcate ne-a părăsit prea devreme. 

Sper ca străinii să-și dea seama de importanța pe care a avut-o Cătălin Hîldan în ceea ce înseamnă coeziunea dintre suporteri și echipă. Sper ca pe viitor să se gândească și mai mult pe teren la Cătălin Hîldan. Sunt sigur că se bucură de acolo de sus pentru fiecare victorie a noastră”, a declarat Contra.

+42 FOTO

Cătălin Hîldan, dispariție prematură în urmă cu 20 de ani

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria "Unicului Căpitan". 

Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Acesta a avut și 8 convocări pe echipa națională, pentru care a marcat un gol.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

20 de ani fără Cătălin Hîldan » Remember: scenografii emoționante și mesaje memorabile în memoria „Unicului Căpitan”

EXCLUSIV Concurență serioasă pentru Dinamo! O echipă din La Liga încearcă să deturneze transferul lui Pedro Alcala + aproape să bată palma cu Aleix Garcia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  06 Octombrie 2020, 21:30

Gest Becalicesc, de doi bani. Haide ba sa mergem cu camerele sa ne vada lumea! Numai crestinul Becali, pentru care aurul si banul sunt mai importante, face porcarii din astea sa-l vada lumea. Sa nu uitam ca pe Ionut Popa l-a ajutat cu gura, nu cu bani, fariseul! Va dati seama ca toti spaniolii adusi, care au fost de mici dinamovisti si au crescut in spiritul dinamoului, stiau cine e Haldan! Hai sa fim seriosi.

alex_777
alex_777  •  06 Octombrie 2020, 13:50

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează