FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Cosmin Matei crede că Dinamo va câștiga pentru că are jucători ca Gnohere, Lazăr, Palici și Rotariu: "Suntem superiori Stelei!"

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

Fost decar al lui Dinamo, actual jucător al celor de la Genclerbirligi, Cosmin Matei consideră că trupa din Ștefan cel Mare se va impune în Derbyul de diseară.

Cere însă atenție suplimentară când vine vorba de Adi Popa: "Din punctul meu de vedere, jucătorul care va face diferența cu Steaua este Gnohere, pentru că e un adevărat marcator, a demonstrat asta. Pe lângă «Bizon» mai avem jucători ca Palici, Lazăr și Rotariu, care pot face diferența în orice clipă, și consider că suntem superiori Stelei din acest punct de vedere. Cel mai periculos stelist este Adi Popa, fiindcă are o experiență foarte mare în derbyurile cu Dinamo. Dacă nu mă înșel, din actuala echipă a Stelei are cele mai multe meciuri împotriva «câinilor». Le țin pumnii băieților și le transmit să aibă încredere în ei, pentru că sunt printre cei mai buni fotbaliști din România și au demonstrat asta. Să o facă din nou!".

"Rotariu este tânăr, dar are un caracter puternic. La cum îl cunosc, nu cred că îl afectează discuțiile din jurul lui sau faptul că unul sau altul îl contestă. Sunt sigur că va face un joc foarte bun cu Steaua"

1 golîn 8 meciuri cu Steaua a marcat Matei pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Noiembrie 2016, 09:28

”...suntem superiori Stelei ... printre cei mai buni fotbaliști din România ..." Cosmine, esti mai amuzant si decat liota de fani FCD1948B care-si fac curaj pentru diseara... Si ce tristete o sa va cuprinda...

933121246783183
Martha Iulian  •  30 Noiembrie 2016, 09:07

Aaaaa, s'a trezit si asta sa comenteze? A uitat cum plangea cand l'a dat Steaua afara?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează