FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-1

Cosmin Matei exultă după victoria cu Rapid: "Am cîştigat cu inima!"

Matei a cîştigat clar duelul cu Nicolae
Matei a cîştigat clar duelul cu Nicolae

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 23:30

Cosmin Matei spune că dinamoviştii au jucat cu gîndul la culorile roş-albe, nu la situaţia financiară dezastruoasă de la club.

- Cosmin, aţi cîştigat deşi probleme cu banii sînt şi la Dinamo, şi la Rapid. V-a stat gîndul doar la fotbal?
- Da, bineînţeles, noi ne-am dorit foarte mult să cîştigăm, iar asta s-a văzut în evoluţia noastră. A fost un meci echilibrat, dar noi am jucat cu inima pentru Dinamo, pentru fani, pentru familiile noastre. Am reuşit să cîştigăm, iar această victorie ne ajută în lupta pentru calificarea în cupele europene.

- Ionel Dănciulescu a decis meciul la 36 de ani, cum e să-l ai coleg?
- Avem ce să învăţăm de la Dănciulescu şi de la Cătălin Munteanu. Pentru mine este o onoare să stau cu Dănciulescu în cameră, în cantonamente. Uneori mă gîndesc şi nu-mi vine să cred că stau cu legenda României în aceeaşi cameră!

- E un exemplu pentru tine, care nu ai avut un debut de carieră strălucit la Steaua?
- A fost mai bine că m-am lovit la 18 ani de anumite probleme pentru că mi-a venit mintea la cap şi am realizat ce vreau de la viaţă, dar şi de la fotbal, iar de la fotbal vreau totul!

- V-a ajutat şi pregătirea făcută la munte în această iarnă?
- Mie mi-a fost greu pentru că în Spania am stat două săptămîni, dar pregătirea de la munte a fost extraordinar de bună şi s-a văzut în jocul nostru, am alergat foarte mult şi am avut un ritm susţinut.

"Încet, încet sper să ne revenim, trebuie să o luăm uşor, uşor în drumul nostru spre cupele europene. Ne gîndim acum doar cum să cîştigăm partida cu Chiajna" ( Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo)

"Am avut o ocazie prin Grigore în prima repriză, dar se putea da şi o lovitură de la 11 metri şi cred că dacă aveam 1-0 la pauză, altul era jocul" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adimutu14
adimutu14  •  05 Martie 2013, 16:02

Bine Matei!!! Ai reusit sa le dai peste nas tuturor oameniilor ce te'au contestat. Tine-o tot asa serios si o sa ajungi mare tata;)

branesteanul
branesteanul  •  04 Martie 2013, 08:20

bravo Cosmin, esti un super jucator si un super caracter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează