FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei îi linişteşte pe suporteri: "Am glumit cu Gigi, vreau să devin fotbalist!"

Matei poate evolua atît ca mijlocaş stînga, cît şi dreapta, acolo unde titulari vor fi Curtean şi Strătilă
Matei poate evolua atît ca mijlocaş stînga, cît şi dreapta, acolo unde titulari vor fi Curtean şi Strătilă

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2012 20:21

Cosmin Matei le-a promis şefilor că îşi doreşte să răsplătească încrederea lui Dinamo.

Pînă să semneze cu roş-albii contractul pe cinci sezoane, acţionarii conveniseră cu Cosmin Matei să parafeze actele doar în funcţie de randamentul şi comportamentul său de la antrenamente.

"A băgat piciorul fără frică, a alergat şi ne-a impresionat că nu a făcut glume proaste şi nici nu are aere de vedetă, aşa cum auzisem că a făcut la Steaua", au povestit jucătorii. Mijlocaşul de 20 de ani a dat cu pixul la începutul săptămînii după o discuţie faţă în faţă cu şefii. Curioşi dacă este pasionat de jocurile de noroc, Matei a trebuit să răspundă dacă visul său este să cîştige la loterie şi să se lase de fotbal, aşa cum i-a transmis lui Gigi Becali!

"Ne-a spus că a glumit şi că îşi doreşte să devină un fotbalist valoros. Foarte important e că e un băiat respectuos, tupeist în sensul bun al cuvîntului şi care ştie ce vrea. Ne-a spus că ce a făcut pînă acum au fost nebuniile vîrstei, dar de acum se va dedica doar fotbalului", au povestit şefii. De altfel, Cosmin are în contract o clauză prin care contractul îi poate fi reziliat imediat în cazul în care va prejudicia imaginea clubului prin acţiunile sale.

6.000 de euro pe lună e salariul lui Matei la Dinamo, plus bonusuri de performanţă

Ce i-a spus Matei lui Becali acum un an: "Nea Gigi, ştii care-i visul meu în viaţă?! Să cîştig la Loto atît de mulţi bani încît să mă pot lasa de fotbal şi să am din ce trăi fără să fac nimic!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
raszzvan
raszzvan  •  22 Ianuarie 2012, 13:39
Postat de calinescu_ pe 22 Ianuarie 2012, 09:18

DIN TUCUDEAN SI DIN COSMIN MATEI N-O SA IASA NICIODATA FOTBALISTI .....!!!!

Sa iasa din ei fotbalisti =)))) pe unde?? pe nas/gura/ochi????? a dra*cu limba romana....e grea nu???

aldo_m
aldo_m  •  22 Ianuarie 2012, 12:29

calinescule n-ai dreptate tu spui ca moti e fotbalist si ai vazut ce-a facut la nationala iar la dinamo numai eu stiu cate 11m a facut si cate goluri am primit de langa moti sau de la faptul ca moti nu e fundas central ,tucudean a jucat putin foarte putin danciu a fost tiunut in teren 10 etape ca sa marcheze in a 11-a sau niculae A FOST TINUT IN teren pana incepe sa marcheze cata rabdare s-a avut cu batranii TINERILOR TREBUIE SA LE DAM INCREDERE ,din pacate liviu nu prea promoveaza tinerii, sa-i spuna cineva ca la 3-0 poate arunca un tanar in echipa ,CIUBOTARIU E PRIZONIERUL BATRANILOR

je__
je__  •  22 Ianuarie 2012, 11:26

Pai daca ziceti ca e "branza buna in burduf de...caine", atunci e clar ca oricat de buna ar fi branza ciobanului, burduful nu poate fi decat de caine...! :))) A se vedea Danciulescu, Catalin Munteanu, etc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează