FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cosmin Vitca sau Casillas din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

"Dica, Radoi si Gigel Coman bat cel mai bine loviturile libere. Dicanio chiar mi-a spus ca m-a ajutat sa vin la Steaua dupa acel meci de la Galati in care el a ratat foarte mult" -- Cosmin Vitca

Cosmin Vitca spune ca il are ca model pe goalkeeper-ul lui Real Madrid si viseaza sa ajunga cu Steaua in Liga Campionilor.

- Cosmin, diferenta mare intre Steaua si Otelul?
- In primul rind, la Steaua este o alta mentalitate, capatata in anii multi in care aceasta echipa a evoluat in cupele europene. Am intilnit aici niste baieti care sint suta la suta profesionisti si care m-au ajutat foarte mult sa ma integrez in colectiv.

Cum te intelegi cu Cernea?
- Cornel e un portar foarte valoros, dar mai ales un caracter extraordinar. Discutam foarte mult si ma bucur ca ma lupt cu el pentru un post de titular. Il consider printre cei mai buni portari din tara. Sa stii ca nu-mi fac griji: cine se va pregati mai bine, ala o sa apere.

Antrenorul va decide
- Cum il vezi pe Hagi?
- Este firesc sa fie putin mai sever, pentru ca isi doreste performanta. Vrea sa realizeze si ca antrenor ceea ce a facut ca jucator. A fost unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume si de aceea tine mortis sa demonstreze ca are calitati de tehnician.

- Cum te caracterizezi ca portar?
- Tot ceea ce am realizat a fost prin munca. Ma bucur ca dupa numai un an si jumatate de Liga I am ajuns sa evoluez la Steaua, iar acum sper sa-mi vad visul cu ochii: sa joc macar un meci in grupele Champions League! Oricum, mai am foarte mult de munca de acum inainte.

- Care este idolul tau?
- Imi place foarte mult portarul lui Real Madrid, Iker Casillas, pe care-l consider cel mai bun din lume. Ii urmaresc atent evolutiile si incerc sa mai fur si de la el cite ceva. Bineinteles, nu il pot uita nici pe prietenul meu, Bogdan Stelea, care m-a ajutat mult in cariera mea.

"Aveam o idee despre fotbalul polonez, dar cu siguranta pina la ora jocului cu Zaglebie vom fi suta la suta pregatiti sa cistigam" -- Cosmin Vitca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează