FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - BOTOȘANI 0-0

Costel Enache, despre situația lui Olimpiu Moruțan: "A avut două dezamăgiri"

Olimpiu Moruțan FOTO: Cristi Preda
Olimpiu Moruțan FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 21:52

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, l-a responsabilizat pe Olimpiu Moruțan, acordându-i banderola de căpitan în egalul alb de la Chiajna.

"E o lecţie de viaţă dură, dar foarte bună pentru Moruţan. Este un băiat echilibrat, cu un mental puternic şi sunt sigur că îşi va regăsi liniştea. Încercăm să-l sprijinim. i-am dat banderola ca să-l ajutăm să treacă peste «copilăria» pe care a făcut-o.

Moruţan a avut două dezamăgiri într-o perioadă scurtă. A mai fost și cea de la Botoşani, când am ratat play-off-ul, dar şi ratarea calificării la naţională", a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

Citește și: Olimpiu Moruțan, devastat de eșecul naționalei U19: "Nu am cum să trec peste" + Motivul incredibil al eliminării și ce fotbalist de la FCSB l-a sunat după meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
116530435479785
Anca Toma  •  31 Martie 2018, 09:07

Da!Si tu Stefane vei avea un Paste Fericit.Intr-adevar Gigi a luat multe petarde,iar echipa lui ajunge si e singura in primavara europeana ,castiga titlul in Romania sau daca nu se bate pana-n ultima etapa la tittlu.Petardele vandute de el in occident costa cel putin 5 milioane de euro bucata.Diamantele lui Dinamo fac furori in play-out,aseara tocmai au jucat de la egal la egal cu Juventus in derby de Colentina si cu putin noroc chiar faceau 2-2.Te-mbeti Pastele asta de bucurie o saptamana.

stefan..
stefan..  •  30 Martie 2018, 22:39

Caz rezolvat. Urmatoarea petarda gigista. Fara ironie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează