FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Costel Gâlcă este singurul român care a jucat alături de Tito Vilanova!

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 10:55

Costel Gâlcă este singurul român care a jucat în aceeaşi echipă cu fostul antrenor al celor de la FC Barcelona, Tito Vilanova, care a decedat pe 25 aprilie, răpus de cancer.

Cei doi au jucat în sezonul 1996-1997, atunci cînd Gâlcă şi Vilanova erau la RCD Mallorca (foto). Noul tehnician al Stelei a jucat pentru Mallorca în 34 de meciuri şi a înscris 13 goluri, în timp ce Vilanova a prins doar 10 meciuri, fără să înscrie.

"Chiar dacă el nu prea juca cînd eram colegi pentru că era pe finalul carierei, era un tip foarte liniştit, calm, care se înţelegea foarte bine cu toată lumea. Tito visa şi iubea doar fotbalul!

Era dedicat acestui sport, dar şi familiei, la care ţinea incredibil de mult. Era adorabil! Vorbea mereu despre fotbal şi tot timpul găsea subiecte de discuţie interesante despre sportul pe care l-a iubit atîţia ani. După ce ne-am despărţit de la Mallorca am ţinut mereu legătura cu el.

Am vorbit mereu la telefon, chiar ne mai şi vedeam atunci cînd eu mai ajungeam pe la Barcelona. Am stat mult de vorbă cu el şi în august 2012, atunci cînd a venit la Bucureşti şi a jucat acel meci amical cu Dinamo", a spus Gâlcă pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ioantanasa1982
ioantanasa1982  •  03 Iunie 2014, 12:32

Conform logicei de aur a Mariei A. ar fi trebuit ca Tito V. sa raman vesnic antrenor secund...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează