FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 3-1

Costel Gâlcă nu are emoţii după eşecul cu Pandurii: ”N-are de ce să-mi fie frică”

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 10:53

Gâlcă rămîne convins că-şi păstrează postul, mizînd pe poziţia confortabilă, încă, pe care se clasează echipa lui.

- Domnule Gâlcă, ce s-a întîmplat?
- Pandurii e o formaţie care poate pune probleme oricui. Noi am jucat destul de bine pînă în minutul 30, după care am început să jucăm cu mingi lungi, am greşit şi ei au profitat.

- Dar care este problema echipei?
- Avem ocazii, dar e mai greu la finalizare, nu înscriem. Am şi lucrat la asta, am şi vorbit să avem atitudine bună, să fim atenţi fiindcă nu e cîştigat campionatul.

- A fost o situaţie diferită de aceea din tur, cînd aţi cîştigat cu 6-0, cu şase goluri ale lui Keşeru. De ce s-a schimbat atît raportul de forţe?
- Vorbim despre jucători care nu mai sînt aici, nu? Nu putem compara prezentul cu ce era acum o jumătate de an.

- E totuşi cîştigat titlul?
- Cînd o să fim matematic campioni, doar atunci voi spune şi eu asta. Altfel n-o să susţin aşa ceva!

- Vă simţiţi postul ameninţat?
- Deocamdată avem şapte puncte peste următoarea clasată. Eu zic că n-am de ce să fiu ameninţat, avansul din clasament e confortabil şi jocul echipei e bun, doar atitudinea e problema.

Cum a comentat Helmuth Duckadam la DigiSport:
- "Mijloc inexistent, apărare total nesigură. Atitudinea nu s-a schimbat deloc, aşa că putem vorbi despre o criză"
- "Nu doar Gâlcă e vinovat. Cotele jucătorilor scad pe zi ce trece, nu-mi dau seama ce oferte ar putea să mai aibă ei. Ar trebui să se gîndească şi la problema asta!"
- "Ţucudean şi Iancu sînt singurii cărora n-am ce să le reproşez. Ca atacanţi, ei nici n-au avut mingi, doar au alergat după baloane aruncate la întîmplare în faţă"

"Nu ştiu dacă e criză, avem şapte puncte avans şi sper să n-apară probleme în viitor. Nu vorbim despre demiteri, noi ne susţinem antrenorul" (Gabriel Iancu, atacant Steaua)

"Să rămînem echilibraţi! Eu sînt conştient că Steaua nu traversează cea mai bună formă a ei, deşi are în componenţă jucători de mare valoare, capabili să facă diferenţa. Tot trei puncte am luat, indiferent care a fost adversarul" (Edward Iordănescu, antrenor Pandurii)

"Îmi pare rău pentru Steaua, dar va fi campioană, oricum. Sînt prieten cu steliştii, putem ieşi oricînd la un suc, dar pe teren nu i-am menajat, şi nici ei pe mine" (Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii)

"Steaua rămîne Steaua indiferent de discuţiile despre numele clubului. Am respectat-o ca întotdeauna, deşi mie nu-mi pare rău că n-am ajuns să joc acolo. Cred că nici steliştilor nu le pare rău" (Eric, mijlocaş Pandurii)

"Dezamăgirea mea e că jucătorii Stelei nu au atitudine. Unii dintre ei nici nu ştiu de ce au mai făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu. Sînt şi cîţiva care vor, dar nu pot, alţii fac act de prezenţă" (Gabi Balint)

"Ne facem meciurile tot mai grele. Nu-mi dau seama ce se întîmplă... Parcă în loc să se sperie adversarii, ne speriem noi de ei. Dacă nu lăsăm deoparte presiunea şi nu ne trezim, n-o să mai cîştigăm! Avem şapte puncte avans, e bine! Ce vrem mai mult?!" (Gabriel Tamaş, fundaş Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
zenga121
zenga121  •  16 Martie 2015, 17:05

Problema , normal ca nu are. Banii si ia si asa :))))

demolarii
demolarii  •  16 Martie 2015, 11:36

Coincidenta sau nu, Galca nu se mai intelege cu unii jucatori, cam din momentul in care impresara agreata a inceput sa-i caute de lucru sotului. Aceasta posiblitate ar explica castigarea titlurilor, dupa experiente neprolifice la celelalte echipe la care a antrenat, si inainte de experienta esuata din Tarile Arabe. Poate fi verificata prin urmarirea evolutiilor jucatorilor impresariati de ea la Steaua. Si uite asa ajungem la situatia pe care o va noile reguli de transfer, si anume ca un impresar fara scrupule-gen fratii Becali sau Ana-Maria, sa aiba contracte cu un procent insemnat de jucatori romani din prima liga, si astfel sa poata influenta competitia....si in loc de sperante sa ai....

varanga53
varanga53  •  16 Martie 2015, 10:38

Sansa Stelei este ca urmaritoarele ei sunt tot asa de slabe ca si ea ! Bine ca Pandurii nu au sanse la titlu !Cred ca Galca "a pierdut" vestiarul ! Patachinele nu mai vor sa joace !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează