FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Antrenorul hotărât să o preia pe Dinamo, în cazul în care echipa retrogradează: „Mă ofer voluntar, merg și în Liga 4!”

Costel Pană, încercuit
Costel Pană, încercuit

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2022 14:06 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 16:42

Costel Pană (54 de ani), campion cu Dinamo în 1992, mărturisește că, în cazul în care roș-albii retrogradează în liga secundă, e gata să vină să antreneze în Ștefan cel Mare.

Dacă retrogradează, mă ofer voluntar să vin antrenor. Să vedem dacă acceptă. Evident, nu sunt milionar, renunț la un an de contract în Arabia Saudită, sunt director tehnic pe sectorul de juniori la Khaleej, în liga a doua. În 20 de ani, o singură dată mi-a zis «Bigică» Eftimescu: «Costele, te-aș pune antrenori la juniori, dar salariul e 1.500 de lei. Nu te descurci cu banii ăștia, ai și tu familie». Dar nu a fost o propunere. Poate mă duceam.

Până acum nu m-a băgat nimeni în seamă. Dacă intră în faliment și urmează drumul Rapidului, mă duc antrenor și în Liga 4. Pornesc eu cu ei, nu e nicio problemă pentru mine”, a spus Costel Pană, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Antrenorul hotărât să o preia pe Dinamo, în cazul în care echipa retrogradează: „Mă ofer voluntar, merg și în Liga 4!”
Costel Pană, încercuit

Costel Pană: „Dacă echipa rămâne în Liga 1, trebuie o restructurare de 90%. Tăiat în carne vie!”

Antrenorul a continuat: „Dacă echipa retrogradează și avem un sprijin cât de cât, avem din primul an obiectiv promovarea în Liga 1. Dacă, Doamne ferește, intră în faliment și echipa va începe din Liga 4, n-ar fi nicio problemă.

În situația de acum e cel mai mare chin. Trebuie așteptat ce se întâmplă. Dacă echipa rămâne în Liga 1, trebuie o restructurare de 90 la sută. Tăiat în carne vie! Trebuie făcută o nouă recrutare de jucători, dar trebuie pusă o persoană pricepută. Să-mi zică: “Ia vino și fă tu! Îți dă puterea ție, aduci tu jucători. Îți dăm 6 luni, un an”. Dar ăsta e un vis. Sigur m-aș descurca. Aș aduce oameni competenți, aș selecționa jucători buni și nu ne-am chinui. Cu bani puțini am face treabă.

La orice nivel va activa Dinamo trebuie făcută curățenie. Nu e vina jucătorilor de acum că au ajuns aici, că nu au valoare pentru Dinamo. Vina o poartă cine a avut puterea să-i transfere. Plus că nu e normal dacă jucătorii nu l-au vrut pe Rednic. Ei nu erau în stare să câștige un meci și ajung să îndepărteze antrenorul?!”

269 de meciuri45 de goluri are Costel Pană în Liga 1

Costel Pană a evoluat de-a lungul carierei pentru Flacăra Moreni, Dinamo, FCM Bacău, Neuchâtel Xamax și FC Argeș. Ca antrenor, le-a pregătit pe FCM Bacău, Chindia Târgoviște, CS Ștefănești, ACS Buftea și Progresul Cernica.

VIDEO Amintirile lui Costel Pană dintr-un duel cu Gică Hagi: „Mi-a zis Nunweiller să-l țin pe Hagi. Să-l țin de ce, de tricou?”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Un fost antrenor de la Dinamo îi vede pe „câini” deja în B: „N-au schimbat nimic, nu au șanse la baraj”

Calvarul prin care a trecut fotbalistul lui Dinamo: „N-am dormit 3 săptămâni, am vrut să mă las de fotbal”

Dinamo a scăpat de plata unei datorii către un fotbalist care a jucat în sezonul regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Mai 2022, 17:10

Dacă retrogradează, Dinamo se desființează și va juca CS Dinamo a lui Badea în liga a III-a, și va avea palmaresul, culorile și stema lui Dinamo.

mir21
mir21  •  29 Aprilie 2022, 07:41

Daca retrogradeaza mimao nu mai are ce antrena

creeperno115
creeperno115  •  28 Aprilie 2022, 22:36

Ar fi bun antrenor la echipa secunda

Vezi toate comentariile (5)
Comentează