FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Costin Gheorghe şi Vali Negru i-au făcut portretul lui Mulţescu: "Îi place jocul ofensiv"

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 22:20

Jucătorii lui Gaz Metan se aşteaptă ca Gigi Mulţescu să schimbe radical stilul de joc.

Instalat săptămîna trecută la Gaz Metan, tehnicianul Gigi Mulţescu (61 de ani) a primit misiunea de a revitaliza jocului echipei şi a-i duce pe medieşeni pe locul 7.

"Este un antrenor foarte tipicar, 24 de ore ar fi în stare să stea la teren, îi place fotbalul. Îi place doar stilul ofensiv, jocul combinativ în faţa porţii. Vrea doar verticalizare, nu-i plac mingile întoarse în spate. Niciodată nu adoptă un stil defensiv chiar dacă joacă împotriva echipelor mari. Este foarte apropiat de jucători şi chiar ne-a spus că telefonul său este deschis în orice moment", l-a caracterizat Costin Gheorghe, promovat de Mulţescu de la juniorii Sportului direct în prima ligă.

Şi Vali Negru, care s-a intersectat cu actualul tehnician atît la Sportul, cît şi la Petrolul, e convins că Mulţescu se va impune rapid.

"Domnul Mulţescu este un antrenor căruia îi place să atace. Îşi face singur echipa şi nu lasă pe nimeni să intervină. A salvat Petrolul cînd nimeni nu se aştepta, iar cu Astra a ajuns pînă pe poziţia secundă. Îmi doresc ca şi Gaz Metan să aibă parte de un parcurs cît mai bun. Sînt convins că va reuşi deoarece pe unde a lucrat nu i-a plăcut să piardă nici un meci", a afirmat Vali Negru.

"Nimeni nu este titular la Gigi Mulţescu şi îmi aduc aminte că pe vremea în care antrena Jiul unul dintre portari era fiul său, însă erau meciuri în care nu îl titulariza" (Costin Gheorghe, mijlocaş Gaz Metan)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  29 Ianuarie 2013, 15:44

oricum gazu are nevoie de un atacant bun si de multi fundasi si valoare.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2013, 11:01

Gaz metan se salveaza ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează