FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO O scoate pe FCSB din lupta la titlu și atacă strategia lui Becali: „Nu pune o marionetă pe bancă, să-i ridici mâinile cu ațele!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 12:15 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 18:09

Fostul internațional Costin Lazăr (42 de ani) a analizat, în direct la GSP Live, lupta la titlu din SuperLiga. Fostul mijlocaș crede că Rapid și CFR Cluj sunt principalele candidate la câștigarea campionatului. El o exclude pe FCSB din această cursă și atacă implicarea patronului Gigi Becali la echipă. 

Joi dimineață, Costin Lazăr a fost invitatul lui Costin Ștucan la matinalul GSP Live. Fostul rapidist a ajuns în 2019 la formația Mostiștea Ulmu, acolo unde a fost antrenor secund și jucător. A mai trecut, după aceea, pe la școala de fotbal Prosport. 

Incredibil! Puștiul care marca pentru Craiova în Europa League s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și și-a deschis o spălătorie de lux » Era considerat „giuvaierul generației sale”
CSU CRAIOVA
Incredibil! Puștiul care marca pentru Craiova în Europa League s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și și-a deschis o spălătorie de lux » Era considerat „giuvaierul generației sale”

Mai apoi, a preluat banca tehnică a formației Cetatea Turnu Măgurele, iar în luna iulie a acestui an a fost numit pe banca lui AFC Câmpulung Muscel. 

A fost demis de la echipa argeșeană pe 30 octombrie, în ciuda faptului că formația ocupă locul secund în seria a 5-a din Liga 3, la egalitate cu liderul Cetatea Râșnov. 

Rugat să analizeze lupta la titlu din SuperLiga, Costin Lazăr a spus că Rapid și CFR Cluj sunt principalele favorite, excluzând-o pe FCSB, liderul la zi al clasamentului. Apoi, fostul jucător de la Sportul Studențesc, Rapid, PAOK Salonic sau FC Voluntari a criticat imixtiunea lui Gigi Becali la echipă. 

VIDEO. Costin Lazăr o exclude pe FCSB din lupta la titlu și îl atacă pe Gigi Becali: „Ești patron, ai prestanță, dar nu ai voie să te implici tu în luarea deciziilor legate de joc”

„În lupta la titlu vor fi cam aceleași echipe de anul trecut, cu un plus pentru CFR Cluj și Rapid. Nu știu dacă Farul se va putea lupta. Pe FCSB nu o văd să se lupte la campionat. 

Eu nu sunt de acord cu ce se întâmplă acolo. Ești patron, ai prestanță, dar nu ai voie să te implici tu în luarea deciziilor legate de joc. 

Pentru asta pui un antrenor, să ia deciziile în timpul jocului. Ia-ți licență și fii tu antrenor, pe banii tăi, că nu se supără nimeni, dar nu pune o marionetă pe bancă, să-i ridici mâinile cu ațele! 

O scoate pe FCSB din lupta la titlu și atacă strategia lui Becali: „Nu pune o marionetă pe bancă, să-i ridici mâinile cu ațele!”
Costin Lazăr, în studioul GSP

Pui un antrenor capabil, în care ai încredere, și mergi pe mâna lui, așa se face. OK, e perfect normal să discuți cu el înainte sau după meci, dar să iei tu deciziile în timpul meciului e jignitor pentru toți antrenorii din România”, a declarat Costin Lazăr, la GSP Live. 

Costin Lazăr, despre situația de la FCSB: „Charalambous a acceptat ce se întâmplă acolo și s-a mulat oarecum pe stilul lui Gigi Becali”

„Mulți nu se simt jigniți de asta și s-au trezit cu schimbările făcute peste capul lor. A povestit Bogdan Andone că era pe bancă, a venit ordinul ca schimbarea să se facă, dar el a zis să se mai întârzie puțin. S-a făcut oricum peste capul lui. Se putea ridica atunci de pe bancă să plece”, a spus moderatorul Costin Ștucan. 

„Tu, ca antrenor, nu ai voie să pleci de pe bancă. Ai jucătorii pe teren și trebuie să stai până la final. Poți să stai pe bancă și gata. Nu mai stai în picioare și nu mai dai indicații, dar nu e OK, din punct de vedere profesional, să pleci de pe bancă. 

Charalambous (n.r. - Elias) a acceptat asta din start și se mulează oarecum. Deja are o experiență în relația cu patronul. E același de anul trecut. Probabil are și o calitate de antrenor care se mulează pe stilul lui Gigi Becali. La altă echipă ar fi, probabil, altfel. Sunt cameleoni și e greu să fii cameleon. 

Cei care vin la FCSB au priză la alte echipe la care patronii se implică. La fel e și la Liga 3. Sunt 100 de echipe și la 60 dintre acestea sunt antrenori care sunt din zonă sau sunt oamenii cuiva. 

E un cerc în care e greu să intri. Eu am intrat prin numele pe care îl am și prin faptul că sunt pregătit”, a mai afirmat Costin Lazăr. 

Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie

Citește și: 

Stelea, discurs exploziv înainte de Israel - România: „Suntem sub ei, nu ne respectă nimeni. Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar...”

Mihai Pintilii dezvăluie cum se face echipa la FCSB înainte de meci: „El e omul de legătură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mirstelistu
mirstelistu  •  18 Noiembrie 2023, 07:04

Alt spăcialist pe la tv

Adriann_1
Adriann_1  •  16 Noiembrie 2023, 19:53
Postat de Crinughe1 pe 16 Noiembrie 2023, 15:30

A ajuns Lazăr, un nimeni, sa își dea cu părerea despre Becali. Să-și vadă de viata lui, sa nu mai între în subiecte din astea grele și de nerezolvat.

Nimeni e becali ma, Lazar e un fost fotbalist important si un om care isi ia licentele de antrenor pe bune. Intr-o tara normala becali avea in cel mai bun caz o taraba cu branza in Obor.

Crinughe1
Crinughe1  •  16 Noiembrie 2023, 16:16
Postat de nautilus pe 16 Noiembrie 2023, 15:50

Dar tu parașutat din "neant".....cine ești?!? Costin Lazăr este un fotbalist respectat și un antrenor care a plecat de la muncă de jos și cu coloană vertebrală! Nu este și nici nu va fi marioneta ciobanului interlop! Dar ce sa înțelegi tu cu creierașul tău de fîcîsî.bist!?!

Eu nu sunt FeCeSeBist dar e o problema pe care nu a rezolvat-o nimeni și faptul ca se baga în asta ii va aduce mulți dușmani. Cei deștepți răspund de obicei :nu ma pot pronunța în privința altui club.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează