FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO „Am înnebunit!” » Fostul mijlocaș din Regie a povestit un episod de pomină cu Ioan Andone. L-a obligat să se tundă, apoi l-a lăsat perplex

Costin Lazăr, în stânga. 
Foto: Arhivă GSP
Costin Lazăr, în stânga. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 13:16 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 20:07

Fostul internațional Costin Lazăr (42 de ani) a povestit, în direct la GSP Live, un episod petrecut pe vremea când era jucătorul Sportului Studențesc, la începutul anilor 2000, iar antrenor îi era Ioan Andone (63 de ani), legenda lui Dinamo

Joi dimineață, Costin Lazăr a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, care l-a rugat pe fostul mijlocaș de la Rapid, PAOK Salonic și FC Voluntari să vorbească despre antrenorii pe care i-a avut în carieră. 

În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ
TRAGERE LA SORȚI GRUPE
În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ

Costin Lazăr a povestit un episod petrecut la Sportul Studențesc, la începutul anilor 2000. Ioan Andone, antrenorul de la acea vreme al echipei din Regie, l-a obligat pe Lazăr să se tundă și, când acesta a făcut-o, i-a spus că nu trebuia să o facă în stilul pe care îl alesese. 

VIDEO. Costin Lazăr a povestit cum Ioan Andone l-a obligat să se tundă, pe vremea când colaborau la Sportul Studențesc: „Mi-a dat toate amenzile posibile”

„Am avut antrenori foarte buni în carieră. Poate că nu m-am simțit cu toți foarte bine, dar le mulțumesc tuturor pe această cale că m-au format ca jucător. Andone (n.r - Ioan) mi-a dat toate amenzile posibile. 

Era o modă atunci să ne lăsăm părul mare, așa că mi l-am lăsat și eu pe vremea când eram la Sportul Studențesc, și tot dădeam din cap. 

S-a enervat după un meci și mi-a zis: «Te duci și te tunzi, că altfel te amendez!».«Nu mă duc! Cum să mă tund? Nu vreau să mă tund!». «Atunci, să te duci acasă!». Mi-am luat hainele și m-am dus acasă. 

M-a amendat atunci că plecasem acasă din cantonament. A doua zi am avut meci cu Progresul, am făcut 1-1, și ne-am salvat de la retrogradare. M-a luat de acasă și m-a băgat titular. 

M-am tuns până la urmă, dar foarte scurt. După ce m-am tuns, a venit și mi-a zis: «De ce te-ai tuns, mă, așa scurt, că nu îți stă bine scurt?». Am înnebunit!

Costin Lazăr a fost crescut de Sportul Studențesc. A fost promovat la prima echipă în sezonul 1999-2000. A jucat în Regie până în 2006, când a fost cumpărat de Rapid. 

Ioan Andone a avut trei mandate pe banca „studenților”, două dintre ele în anii '90 (1993-1994 și 1995-1996) și unul la începutul anilor 2000 (2001-2003). 

Citește și: 

Stelea, discurs exploziv înainte de Israel - România: „Suntem sub ei, nu ne respectă nimeni. Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar...”

Incredibil! Puștiul care marca pentru Craiova în Europa League s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și și-a deschis o spălătorie de lux » Era considerat „giuvaierul generației sale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează