FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

„Nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva. Nu-ți respecți meseria!” » Primele reacții după dezvăluirile GSP despre Ionuț Chirilă

Ionuț Chirilă a devenit antrenorul Academicii în toamna acestui an
Ionuț Chirilă a devenit antrenorul Academicii în toamna acestui an

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 09:56 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 11:40

Costin Lazăr (40 de ani), fost jucător important la Rapid, în prezent antrenor în Liga 4, la Dunărea Turris Turnu Măgurele, a comentat dezvăluirile făcute miercuri de Gazeta Sporturilor despre Ionuț Chirilă, tehnicianul Academicii Clinceni. 

  • CONTEXT: Ionuț Chirilă a câștigat un singur punct ca antrenor al Academicii Clinceni, dar el a produs mai multe momente ciudate și amuzante. Înaintea ultimul meci, tehnicianul l-a sunat pe unul dintre jucătării săi pentru a-l ruga să-l suplinească la antrenament. 

„Mi s-a întâmplat ca un antrenor să nu vină la un antrenament, dar nu pot să spun care, nu contează cine e. Eu nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva, mi se pare că nu-ți respecți meseria. Antrenorul ar trebui să fie mult mai devreme la stadion decât jucătorii.

Ei vin cu 45 de minute înainte, tu trebuie să fii cu două ore înainte. Unii vin chiar cu trei ore înainte. Trebuie să organizezi antrenamentul, să organizezi terenul. Dacă lași totul la voia întâmplării, nu iese nimic bun! E o atitudine de Liga 4!”, a declarat Costin Lazăr, la GSP Live. 

Moment incredibil cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni

Ionuț Chirilă a câștigat un singur punct ca antrenor al Academicii Clinceni, dar el a produs mai multe momente ciudate și amuzante. Oameni din vestiar și din club povestesc că în săptămâna dinaintea meciului cu Craiova, pierdut cu 0-5, Ionuț l-a sunat pe „veteranul” Patriche: „Ține tu antrenamentul de azi, că eu am alte lucruri de făcut! Tot pentru voi alerg”.

Ilfovenii au pierdut duminică la Craiova cu 0-5. În săptămâna dinaintea jocului, Chirilă l-a apelat pe căpitanul Patriche cu o oră înaintea unui antrenament: „Răzvane, condu tu antrenamentul de azi, că eu am niște treburi de rezolvat. Tot în interesul vostru!”

Patriche a rămas șeful echipei pentru o zi. Ionuț s-a angajat, în momentul în care a fost numit antrenor, să găsească un finanțator care să mai stingă din datoriile clubului, așa l-a convins pe primar că el reprezenta alegerea corectă. La așa ceva s-a referit cu aluzia către Patriche, „am treburi de rezolvat tot în interesul vostru”, adică era mai important să găsească un sponsor decât să conducă antrenamentul.

Chirilă, în prima zi la Clinceni: „N-aveți un fluier?”

În prima zi ca antrenor al Clincenilor, Chirilă a apărut la terenul de antrenament și a cerut un fluier. „Nu avem fluier”, i s-a răspuns. „Aduceți-mi unul din magazie!”, a insistat Ionuț. Oamenii l-au lămurit că ei chiar nu aveau așa ceva în magazie. „Păi, și Poenaru cum conducea antrenamentele?". „El avea fluierul lui”.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Moment incredibil cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „Condu tu antrenamentul, că am niște treabă!” + S-a enervat la hotel: „Țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov!"

EXCLUSIV Clubul din Liga 1 vrea să ceară insolvența, după ce azi a fost la câteva ore de depunctare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  20 Octombrie 2021, 11:29

Foarte dubios, cel putin dubios, felul in care raportati despre Chirila din auzite, pe cand peste chestii mult mai grave ati trecut fluierand. De exemplu despre felul suburban in care marelePiturca vorbea despre Mangia, incurajat in injuraturi de papagalulde moderator, care, intr-o lume normala, ar fi fost tras pe linie moarta dupa asemenea gafa impardonabila. Nu numai ca nu s-a intamplat asta, dar a mai fist si promovat ca mare formmator de opinie in redactia voastra. Nicio urma de responsabilitate pentru cum deschizi gura. Sa va fie rusine, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

svenhassel
svenhassel  •  20 Octombrie 2021, 11:19

Bai neispravitule, de ce nu-ti semnezi inventiile? Sper ca intr-o zi cineva sa va cheme la tribunal pentru infamiile pe care le inventati, sa va ceara atatea despagubiri incat sa falimentati, cancanisti de duzina, agramati notorii. Suneti o insulta a categoriei, in frunte cu pensionarul ochelarist, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează