FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Costly va purta o atelă ghipsată trei săptămîni, dar nu ratează "Mondialul"

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Atacantul Carlo Costly nu va mai evolua pînă la finalul campionatului, însă va fi apt pentru turneul final din Africa de Sud, unde participă cu "naţionala" Hondurasului.

Vasluiul l-a pierdut pe Carlo Costly, după ce a suferit o accidentare mai serioasă în partida cu CFR Cluj, terminată la egalitate, scor 0-0. Hondurianul va avea piciorul stîng imobilizat într-o atelă ghipsată, timp de 3 săptămîni, după ce medicii i-au descoperit o fisură de maleolă şi va fi inapt cel puţin o lună.

Atacantul galben-verzilor va rata ultimele trei jocuri din campionat şi finala Cupei României, însă are toate şansele să fie prezent la Campionatul Mondialul din Africa de Sud, unde s-a calificat cu "naţionala" Hondurasului.

Costly şi-a liniştit şi fanii din ţara natală, susţinînd că va fi prezent la turneul final al Campionatului Mondial. “Nu vă faceţi griji, sunt bine. Este doar o fisură şi nu voi pierde Cupa Mondială, a spus Costly.

În schimb, Lucian Sînmărtean are doar o contuzie şi speră să fie recuperat pănă la jocul cu Steaua, de luni, 10 mai.

“Am făcut un RMN şi mi s-a descoperit doar o contuzie. Piciorul nu mă mai doare şi cred că îmi pot relua pregătirile fără probleme. Vreau să evoluez în partida cu Steaua şi am toate şansele să fiu în forma cea mai bună”, a spus Sînmărtean.

În jocul cu Steaua, tehnicianul Marius Lăcătuş nu se poate baza nici pe Wesley Lopez, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  07 Mai 2010, 14:25

Din cate stiu eu oamenii nu au laba. Au doua membre inferioare, fiecare din ele avand coapsa, gamba si picior(care incepe de la glezna si se termina la varful degetelor). La fel si membrul superior are brat, antebrat si mana. Se pare ca ziaristii de coco au laba in apropierea creierului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează