FOTBAL  »  Superliga  »  CM 2010

Costly va fi apt pe 27 mai: "Aştept convocarea pentru Mondial!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Atacantul Carlo Costly nu îşi pierde speranţa de a evolua la Campionatul Mondial din  Africa de Sud pentru Honduras. Fotbalistul a fost operat vineri în Italia de medicul Giuliano Cerulli, cel care l-a recuperat în 2006 pe Totti pentru Mondial, şi va fi apt de joc pe 27 mai!

 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că operaţia a fost un succes. Acum aştept doar decizia corpului tehnic de la naţională", a spus Costly.

Medicul Cerulli susţine că fotbalistul va fi apt pînă pe 27 mai. "Reacţia a fost bună şi cred că în 10-12 zile va fi bine şi cred că va fi apt pentru a putea participa la Mondial. După va trebui să facă o 8-10 zile de recuperare. Pe 27 mai va fi gata să se alăture grupului! Este foarte fericit fiindcă i-am spus că va juca în Africa de Sud", a explicat doctorul italian.

În timp ce atacantul se recuperează în Italia, naţionala Hondurasului se antrenează în Germania. "Am fost foarte clar atunci cînd am spus că e vorba de o fractură. Importantă este sănătatea lui Coslty şi nu putem să-l expunem. Să aşteptăm să se recupereze la timp, altfel nu va putea prinde lotul pentru Mondial. Acum nu este convocat!", a spus selecţionerul Reinaldo Rueda.

Rueda va trimite lotul definitiv pentru Campionatul Mondial pe 1 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Mai 2010, 19:11

Am impresia k acest Rueda nu-l prea are la inima pe Costly si k sa scape de el baga motive...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează