FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Verdictul caselor de pariuri: FCSB și Craiova își schimbă antrenorul » Cotă uriașă ca Hagi să se dea afară de la Viitorul :D

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 17:42

Noul sezonul al Ligii 1 a debutat astăzi, cu meciul dintre Voluntari și Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă în lupta la titlu, FCSB și CFR Cluj sunt văzute favorite, un alt pariu atrage atenția: care antrenor va rezista cel mai puțin la actuala formație. 

Numirea lui Bogdan Andone pe banca vicecampioanei FCSB a surprins pe toată lumea. Deși a debutat cu dreptul în noul mandat, câștigând prima manșă a turului I preliminar din Europa League, 2-0 cu moldovenii de la Milsami Orhei, fostul secund al lui Mihai Teja este „favorit” să fie primul demis în acest sezon. Cota sa este de numai 2.40, aceeași pe care o are și Corneliu Papură de la Universitatea Craiova, altă alegere surpriză.

Al treilea pe listă este Dan Alexa, noul antrenor al Astrei care va lucra cu capriciosul Ioan Niculae, patronul care a schimbat cei mai mulți tehnicieni în ultimele sezoane. Cota pentru plecare prematură a „chirurgului” este 4.00.

Nici Eugen Neagoe nu e foarte liniștit la Dinamo în viziunea bookmakerilor, având o cotă de 5.00 pentru a fi primul antrenor demis.

„Bursucul”, cotă avantajoasă

Dan Petrescu are printre cele mai mici șanse să plece de la CFR Cluj, cotă 15.00. „Bursucul” a mai lăsat însă echipe cu ochii în soare, alegând să plece în Asia pentru salarii uriașe. N-ar fi exclus să apeleze din nou la această strategie, dacă CFR Cluj va fi eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Astana.

Se demite „Regele”? :D

Dacă pariai un leu ca Hagi să fie primul antrenor schimbat în acest sezon, puteai câștiga 500! Șansele ca patronul-antrenor de la Viitorul să se demită sunt însă aproape nule. Mai ales că „Regele”, dacă va pleca de la echipa sa, își dorește să preia o echipă înainte de startul sezonului.

17 schimbăride antrenor au fost în sezonul trecut de Liga 1

Cote pentru primul antrenor schimbat în sezonul 2019/2020

cote

*Pariul a fost scos din ofertă după startul meciului Voluntari - Sepsi

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL: Telekom Sport și Digi Sport vor transmite și ele sezonul 2019-2020 din Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  13 Iulie 2019, 09:55

Primul care pleaca va fi o mare surpriza pentru toti. Nu demis, va pleca de buna-voie.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 Iulie 2019, 07:38

Indolenta, numele tau Papura se cheama!

113071459971015
Vladimir Sorescu  •  12 Iulie 2019, 20:55

Ianis Hagi Începi sa semeni cu Gica Hagi , aveți determinate, hotărâre și de multe ori in viața nu banii contează. Echipa Genk este o echipa valoroasa și la fel și campionatul belgian fata de alte campionate care nu se compara fotbalistic. La varsta dumitale decizia luată cu Gica Hagi este buna și speram ca vom auzi vesti bune despre evoluția ta la noua echipa. Felicitări , bafta cum se spune și multă sanatate ca este nevoie și mai ai nevoie de ceva , orice fotbalist știe , noroc ca și el face parte din profesia de fotbalist!!!! Noi suporterii te vom vedea cu siguranța și la naționala mare , msi ales ca se anunța meciuri grele in lupta pentru calificare la campionatul european!!! Încă odată sincere felicitări !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează