FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

FCSB a dat cotele peste cap! Ce echipe sunt văzute drept favorite la câștigarea Ligii 1: diferențe importante față de începutul sezonului

Craiova - FCSB 0-2
Craiova - FCSB 0-2

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 13:41 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 18:58

FCSB a răsturnat calculele făcute de bookmakeri înainte de startul sezonului. Lideri la finalul turului în Liga 1, roș-albaștrii sunt cotați cu prima șansă la câștigarea trofeului, după o secetă de 6 ani.

FCSB se pregătește de reluarea campionatului dintr-o postură excelentă, de lider, cu două puncte avans față de vicecampiona CS Universitatea Craiova și 3 față de CFR Cluj, campioana ultimelor 3 sezoane.

Echipa lui Toni Petrea dă cei mai buni marcatori ai turului (Dennis Man și Florin Tănase, 12 respectiv 9 goluri), cel mai bun pasator (Olimpiu Moruțan, 8 assisturi) și a surclasat-o pe rivala din Craiova în meciul direct, disputat chiar în Bănie.

FCSB, favorită la titlu. Cum stau Craiova și CFR Cluj

Aceste motive au îndemnat bookmakerii să efectueze schimbări importante în privința cotelor la câștigarea trofeului. Trei dintre casele de pariuri cu renume pe piața din România, Betfair, Superbet și Betano, o văd pe FCSB drept favorită, cu mențiunea că la Superbet, CFR Cluj are aceeași cotă ca roș-albaștrii: 2,75.

Singurele echipe considerate candidate realiste la titlu (cu o cotă mai mică de 50) sunt actualele formații de pe podium: FCSB, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ordinea lor față de cea de la începutul sezonului, când CFR Cluj era favorita tuturor, s-a modificat. 

EchipăCota la începutul sezonuluiCota acumCasa de pariuri

 

FCSB

 

5,502,30Betfair
4,002,75Superbet
5,502,60Betano

 

CFR Cluj 

 

1,91 2,75 Betfair 
2,502,75 Superbet 
2,302,90Betano 

 

CS U Craiova

 

2,753,50Betfair
3,753,20Superbet
3,003,25Betano

37 de goluria marcat FCSB în cele 15 meciuri din tur. Următorul cel mai bun atac e al celor de la Sepsi, covăsnenii punctând de 24 de ori

VIDEO. Totul despre FCSB - Astra, meci din etapa 16

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali așteaptă o sumă exorbitantă în schimbul lui Olimpiu Moruțan: „O să valoreze 25-30 de milioane de euro!”

„Reghecampf a fost pus la Craiova de unul dintre patroni” » Dezvăluiri despre cine a stat în spatele deciziei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează