FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Cum arată cotele la titlu în Superligă, odată stabilit play-off-ul » O favorită URIAȘĂ și o echipă care poate îmbogăți pariorii

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 18:11 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 20:08

CFR Cluj este favorita bookmakerilor pentru un nou titlu în SuperLigă. Ar fi al 6-lea consecutiv pentru formația pregătită de Dan Petrescu, dacă Farul și FCSB nu vor reuși surpriza.

Componența play-off-ului a fost stabilită joi seară, după victoria categorică a lui Sepsi în fața lui FCU Craiova, scor 4-0. Casele de pariuri au recalibrat cotele pentru câștigarea titlului. Un lucru a rămas fix: CFR Cluj are prima șansă.

Cotele pentru câștigarea titlului în SuperLigă:

  • CFR Cluj - 1,70 
  • Farul - 3,25 
  • FCSB - 6,00 
  • CS Universitatea Craiova - 25,00 
  • Rapid - 50,00 
  • Sepsi - 1000,00

Farul, cu jumătate de pas în fața lui CFR Cluj

Farul începe play-off-ul din postura de lider. Are 32 de puncte, la fel ca formația pregătită de Dan Petrescu, dar clujenii au beneficiat de rotunjire. În cazul în care cele două vor încheia și partea decisivă a campionatului la egalitate de puncte, constănțenii ar avea întâietate.

Calificați în ultima clipă, covăsnenii de la Sepsi i-ar putea îmbogăți pe pariori. Cota lor la câștigarea titlului este 1.000.

Clasamentul la startul play-off-ului:

Programul primei etape din play-off:

VIDEO. FCSB - CS Universitatea Craiova, primul derby al play-off-ului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist din play-out: „Face un campionat foarte bun, cu goluri de autor”

Ei sunt noii „impostori” din play-off? » Palmares groaznic cu echipele din TOP 6: două puncte, golaveraj -11!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
Dana.Matei
Dana.Matei  •  18 Martie 2023, 07:45

Fiecare echipă va juca ptr sine, deci fcsb are șanse minime la titlu. Erau obișnuiți că hagiblat și Botoșani sa le asigure 6 puncte și să încurce CFR....

oncica07
oncica07  •  17 Martie 2023, 21:41
Postat de fecesebist.postdecembrist pe 17 Martie 2023, 20:06

Râdem si glumim tufem si platim Dar de unde si pana unde dif. asta dintre CFR si 10SB ?! 1️⃣, 7️⃣0️⃣. si 6️⃣, 0️⃣0️⃣ ?!!

E simplu..CFR e campioana ultimelor 5 editii si a jucat in primavara europeana..zecesebe e campioana morala de cand s a introdus sistemul cu play-off si a jucat..wait..a incasat zece de la o echipa de handbal feminin..nah..cam de aici rezulta diferenta.

freddy
freddy  •  17 Martie 2023, 21:14
Postat de Catalynn._._ pe 17 Martie 2023, 20:38

Tu fiind fcsbist declarat și asumat (tot respectul, nu ca ceilalți care se pretind altceva!) poți paria pe FC fcsb! Bai, cota e excelenta, dacă luați campionatul nu doar ca ne dai cu tifla la toți dar te și umpli de bani! :-)))

As pune pe Farul. Doar ca nu joc la pariuri. Sa câștige cei mai buni.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează