FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Anamaria Prodan, supărată pe conducătorii din Liga 1: „Dacă nu ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe” + ce mesaj a primit de la Ioan Mărginean

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 17:41

Impresara Anamaria Prodan crede că oamenii de fotbal ar trebui să sprijine financiar sistemul medical din România. 

Anamaria Prodan a efectuat mai multe donații către spitalele din România și le cere tuturor oamenilor de fotbal să îi urmeze exemplul. Impresara crede că viitorul sportului e incert în acest moment.

Anamaria Prodan: „Să iasă în față și cu altceva decât cu jigniri”

„Nimeni nu se gândea că impactul acestui virus va fi atât de puternic încât să oprească lumea în loc. Aici, la Dubai, nu a existat panică. Nu a fost nebunie. Ai voie să ieși cu mănuși și măști. Viața este foarte, foarte normală. Am fost foarte tristă din cauza oamenilor din fotbalul românesc. Îmi doream să iasă în față cu o donație pentru orice spital. Nu jigniri și scandal, cum am fost obișnuiți. Nu numai medicii sau fotbaliștii trebuie să facă sacrificii. Trebuie să găsim variante cu toții”, a declarat Anamaria Prodan conform Prosport.

Anamaria Prodan: „Trebuie să ajutăm medicii”

„Pentru fotbal este foarte greu, va fi dezastru. Când am vorbit cu Ioan Mărginean (n.r. președinte la Gaz Metan Mediaș) mi-a spus: «Ana, la Mediaș avem probleme mari, nu avem măști!». Dacă nu luptăm să ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe. Dacă noi stăm și aplaudăm de la balcon sau punem imnul celor care luptă în linia întâi, nu o să facem nimic. Oamenii ăștia au nevoie de bani. Fotbalul va dispărea, toată lumea se va concentra pe sănătate”, a spus impresarul.

VIDEO / Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIITORUL. Gică Hagi a cedat în direct: „Se dau 10-15 milioane de euro pentru flori, care se ofilesc după o lună. Nu e posibil!” + soluția extremă pentru Liga 1

Gigi Becali, prins de polițiști afară fără adeverință: „Păi ce-i aia, să-mi semnez singur? Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  12 Aprilie 2020, 16:43

Bravo baieti !! Sunteti bine platiti !! Daca nu va convine ceva dintro postare, mai ales daca nu este favorabila “divei” din Dubai, imediat stergeti comentariul !! Nu va plateste degeaba !!

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 11:07

Trebuie ajutat si fotbalul doamna Prodan , ajuta si tu Dinamo , ca e in moarte clinica.E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarzi, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac ,

polilula
polilula  •  11 Aprilie 2020, 20:14

Cred că săptămânile astea s-a ”donat” către spitale bugetul pe 10 ani al României.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează