FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

COVID-19. Dumitru Dragomir: „Lumea să iasă la muncă. Altfel, ne vom mânca precum câinii”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 08:36

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al LPF, consideră că după Paște ar trebui să fie relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului, iar lumea să se întoarcă la muncă. 

„Trebuie să înceapă antrenamentele. Obligatoriu! Într-o săptămână-două, după Paşte, ar trebui să înceapă antrenamentele şi să dea drumul. 

Lumea să iasă la muncă, pentru că ne vom mânca precum câinii. În 2-3 luni de zile, dacă nu munceşte nimeni, de unde mai producem? Ce să mâncăm? Eu văd la mine. Am dat la peste 150 de oameni drumul acasă. Hotelul, închis! Oamenii aceştia au rate, au copii”, a spus Dragomir, la TV Telekom Sport.

„Părerea mea era că sezonul trebuia încheiat şi titlul dat, dar au dreptate şi televiziunile. Au şi ele nevoie de spectacol. Lumea stă în casă, nu are la ce să se uite” - Dumitru Dragomir

Dragomir crede că a avut coronavirus

Dumitru Dragomir este un personaj care surprinde de fiecare dată în aparițiile sale publice. După ce Marius Șumudică a declarat sâmbătă că s-a vindecat de COVID-19, luni a venit rândul fostului președinte al Ligii să susțină același lucru.

VIDEO. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, afirmă că a fost bolnav de coronavirus încă din anul 2019

Citește și alte știri de actualitate:

Mircea Sandu, interviu exploziv de la Nisa, din izolare: „Statul a acceptat să nenorocească judeţe, apoi i-a trimis pe cei din diaspora înapoi” + „Se va termina cu finanțarea locală către fotbal”

Povești fabuloase ale lui Serghei Mizil » Beții cu Cornel Dinu, Adi Mutu, Gino Iorgulescu și petreceri cu femei: „Hagi trecea pe lângă noi și se ducea să doarmă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  14 Aprilie 2020, 16:02

Aici are dreptate. Sunt prea mulți fraieri în România care își închipuie că guvernul o să aibă grijă să nu le lipsească nimic în timp ce ei stau acasă. Rezervele se termină curând, iar imprimarea de bani la BNR nu ține de foame. Nu mâncăm bancnote.

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  14 Aprilie 2020, 14:09

Comunistu' asta se teme ? ... mancatorul asta de *** vorbeste de foame ? ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Aprilie 2020, 12:59

Mitica.....Dumnezeu nu doarme !! Va stie pe toti astia care ati furat, sau ati luat spagi, si v-ati imbogatit peste noapte avand deodata hoteluri in inima Capitalei, sau cartiere rezidentiale !! Acum, a venit timpul sa va mai dea si voua una peste bot pentru ca prea v-ati luat, in mod neiustificat, un mare avant !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează